News Flash:

MOMENTE DE PANICA PRINTRE PASAGERI! Un avion Tarom a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul din Chisinau

5 Iunie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom chisinau
Un avion al companiei Tarom a iesit, duminica seara, de pe pista, la aterizarea pe aeroportul din Chisinau. Niciun pasager nu a fost ranit, transmite site-ul publika.md. Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chisinau, unde un avion al companiei a iesit de pe pista, ca, in momentul franarii, aeronava a avut deplasari anormale. Avionul va fi supus verificarilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.
Tarom a transmis, legat de incidentul de pe aeroportul din Chisinau, unde un avion al companiei a iesit de pe pista, ca, in momentul franarii, aeronava a avut deplasari anormale. Avionul va fi supus verificarilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.
”Cursa TAROM ROT 207 Bucuresti – Chisinau de astãzi 4 iunie 2017 operatã cu aeronava ATR 42 a aterizat la ora 18: 12 minute pe aeroportul din Chisinau. In procedura de aterizare, in momentul franarii, din cauze inca necunoscute, aeronava a avut niste deplasari anormale, echipajul depunand eforturi sa redreseze aeronava care a iesit usor din pista”, transmite compania Tarom.
La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcati in siguranta si nimeni nu a fost ranit, anunta compania aeriana.
O pasagera aflata labordul aeronavei, a postat pe pagina de Facebook mai multe imagini de dupa incident, cu mesajul: "Asa am aterizat noi cu Tarom: in iarba. Dar multumim lui Dumnezeu ca am supravietuit"
Aeronava implicata in incidentul de pe aeroportul din Chisinau va fi supusa verificarilor tehnice pe aeroportul din Republica Moldova.
Cursa Tarom efectua un zbor Bucuresti- Chisinau, iar la aterizarea pe aeroportul din Republica Moldova, aparatul de zbor a parasit pista.
Informatia a fost confirmata de catre directorul Aeroportului International Chisinau, Petru Jardan, transmite publika.md.
Nicio persoana nu a fost ranita, dar in acest moment, niciun avion nu aterizeaza si nu decoleaza pe aeroportul din Chisinau.
Un avion au fost redirectionat pe Aeroportul din Iasi, iar alte patru apartate de zbor asteapta ca pista sa fie deblocata pentru a putea ateriza, mai transmite sursa citata.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004706 (s)