News Flash:

INCREDIBIL! Romani retinuti la Londra! Acestia sunt suspectati ca ar avea legatura cu atentatul

5 Iunie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
atac manchester3
Politia britanica a efectuat, in cadrul anchetei privind atacurile teroriste, perchezitii in apartamentul in care locuiau doi cetateni romani si un somalez, afirma un martor citat de publicatia The Guardian, in timp ce cotidianul The Telegraph sustine ca romanii au fost retinuti. Ambasada Romaniei verifica daca printre persoanele retinute in urma atentatelor de la Londra se numara cetateni romani, a declarat, pentru MEDIAFAX, ambasadorul Romaniei, Dan Mihalache, precizand ca, deocamdata, Ministerul roman al Afacerilor Externe nu poate confirma sau infirma informatiile.

"Am rugat atasatul de Interne sa se intereseze cu privire la acest caz. Pana in acest moment, avem doar informatia ca 12 persoane au fost retinute", a afirmat duminica seara, pentru MEDIAFAX, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache.
Ambasadorul Romaniei a facut aceste declaratii dupa ce presa britanica a relatat ca doi romani ar fi fost retinuti in ancheta privind atentatul.
Potrivit unui martor citat de cotidianul The Guardian, autoritatile britanice au perchezitionat un apartament situat in zona Barking, in cartierul East Ham din Londra.
Conform cotidianului The Guardian, nu se stie daca romanii sunt considerati suspecti sau daca au fost retinuti. Este foarte probabil ca somalezul sa fie suspectul vizat de ancheta.
In schimb, Mathu Sivahran, un martor citat de cotidianul The Telegraph, a declarat ca doi cetateni romani au fost retinuti. Informatia nu poate fi confirmata din alte surse. Politia britanica a anuntat retinerea a 12 indivizi in investigatia privind atentatul, insa nationalitatile suspectilor nu au fost dezvaluite.
"Agenti ai Directiei antiteroriste a Politiei metropolitane au descins duminica in cartierul Barking, in estul Londrei, retinand 12 persoane in ancheta privind incidentele produse aseara in zonele London Bridge si Borough Market. Perchezitiile in cartierul Barking continua", a comunicat Scotland Yard.
Sapte persoane au fost ucise si 48 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, in afara de cei trei presupusi autori impuscati mortal de agentii serviciilor de securitate. Unii dintre raniti sunt in stare critica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005902 (s)