News Flash:

Vila lovita de trasnet la Arad. Vestul tarii, lovit de o furtuna puternica

6 Iunie 2017
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu Arad
O furtuna naprasnica s-a abatut, luni dimineata, in vestul tarii, la Arad. Un fulger a aprins acoperisul din lemn al unei case, iar flacarile s-au extins in cateva secunde. Proprietarul a reusit sa-si scoata la timp fiul si sotia din casa cuprinsa de foc, dar din vila nu a mai ramas nimic.
Furtuna puternica, izbucnita in zorii zilei, a facut prapad in cartierul rezidential, aflat la cativa kilometri de Arad. Vila lovita de trasnet se afla chiar la marginea sirului de case. Flacarile pornite de la acoperis au cuprins cu repeziciune intreaga cladire, s-au extins spre terasa si, in foarte scurt timp, intreaga vila a devenit o torta.
Pompierii au sosit la fata locului cu trei autospeciale. Pe strada nu exista, insa, niciun hidrant functional. Echipele de interventie au fost nevoite sa ia apa de la o biserica din apropiere.
In ciuda intreventiei pompierilor, casa s-a facut scrum. Structura din lemn nu a rezistat, iar tavanul s-a prabusit. Din nefericire, proprietarii nu au asigurare, asa ca nu isi pot recupera paguba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005767 (s)