News Flash:

Presedintele Iohannis: Condamn cu tarie atacul terorist care a avut loc in Londra

4 Iunie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis condamna cu tarie atacul care a avut loc in Londra si isi exprima solidaritatea sa fata de cei afectati de incidente, potrivit unui mesaj postat duminica dimineata pe Twitter.
"I strongly condemn the terrorist attack that took place in #London. Heartfelt sympathy to all those affected by the tragic incidents in UK (Condamn cu tarie atacul terorist care a avut loc in Londra. Le transmit solidaritatea mea tuturor celor afectati de incidentele tragice din Marea Britanie)", a scris presedintele Klaus Iohannis pe Twitter.
Cel putin sase persoane au fost ucise, iar alte 30 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, iar cei trei presupusi autori au fost impuscati mortal de agentii serviciilor de securitate, anunta Scotland Yard duminica dimineata.
Un militant islamist a intrat intentionat cu o autoutilitara intr-un grup de pietoni, sambata in jurul orei 22.30 (duminica, 0.30, ora Romaniei), in zona London Bridge. Dupa primul atac, soferul vehiculului si alti doi islamisti au coborat si au inceput sa atace oamenii la intamplare pe strazi si in restaurante, folosind cutite. Sase persoane au fost ucise, iar alte 30 au fost ranite in atacurile produse in zonele London Bridge si Borough Market, in centrul capitalei Marii Britanii.
Agentii serviciilor de securitate i-au impuscat mortal pe cei trei presupusi autori ai atacurilor teroriste, in zona Borough Market.
Atacurile, considerate de autoritati de tip terorist, intervin cu doar cateva zile inaintea scrutinului parlamentar anticipat din Marea Britanie si la mai putin de doua saptamani dupa ce un terorist sinucigas a omorat 22 de persoane si a ranit alte zeci la concertul artistei pop americane Ariana Grande desfasurat in orasul britanic Manchester.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004855 (s)