News Flash:

Mihai Bendeac, dat afara de la "Romania danseaza"

24 Octombrie 2013
1411 Vizualizari | 0 Comentarii

Mihai Bendeac are în continuare probleme. După excluderea sa din proiectul al cărui realizator era, acum Antena 1 îl lasă și fără postul de jurat de la „România dansează”.

Lupta actorului cu postul din Băneasa este departe de final. Dacă zile întregi a fost foarte virulent la adresa trustului patronat de Dan Voiculescu și a postat mai multe mesaje pe Facebook, ieri a făcut un pas înapoi și și-a șters contul.

Mihai Bendeac a pierdut și ocazia de a face parte din nou din juriul de la „România dansează”, alături de CRBL și Monica Petrică.

Într-un comunicat al trustului Intact, se precizează:„Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul România dansează, show care urmează să fie difuzat în primăvara anului 2014, unde ar fi trebuit să îndeplinească rolul de jurat alături de CRBL şi Monica Petrică", fără a se oferi mai multe detalii.

Și pentru că a adus prejudicii de imagine Antenei 1, Mihai a scris pe pagina sa de socializare că trebuie să plătească peste 3000 de euro pentru fiecare postare.


mihai bendeac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005434 (s)