News Flash:

Jorge, traumatizat de tatal lui. Artistul a ajuns la psiholog

26 Mai 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
jorge

Jorge este foarte sincer si transparent cu fanii lui. Artistul nu se ascunde si vorbeste mereu cu fanii si le prezinta chiar si aspectele mai putin placute din viata. Recent, acesta a povestit unul dintre cele mai triste episoade din copilaria lui.

Jorge este unul dintre artistii care, din pacate, nu a avut o copilarie prea fericita. Desi nu i-a lipsit nimic material vorbind, din punct de vedere sentimental, acesta simte anumite lacune pe care si-ar fi dorit sa nu le resimta. Jorge a povestit cum tatal lui i-a marcat copilaria printr-un singur lucru. Barbatul nu i-a spus niciodata ca il iubeste si, in plus, a fost si destul de agresiv cu el. Toate gesturile l-au afectat atât de mult, incat a simtit nevoia de a apela la ajutor specializat, la un moment dat.

„Avea stilul asta sa ma tina la respect, eu nu stiu ce a fost in sufletul lui. Relatia cu taica-miu a fost plina de scandaluri, batai si exigente, dar foarte misto pe toate partile cand venea vorba de vacante, tabere. Odata am prins asa curaj sa ma cert cu el, pentru ca eram mare, mi-a dat un pumn de m-a daramat”, a marturisit artistul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)