News Flash:

Atenție, lucrări Aquatim!

Joi, 22 iunie, se va opri furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara, ca urmare a unor intervenții la rețelele Aquatim

19 Iunie 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe data de 22 iunie, între orele 8 și 19, se va efectua o lucrare de conectare a conductelor la intersecția străzii Torac cu Bulevardul Industriei. Aceste lucrări fac parte din proiectul "CL 13 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud - Lot 3". Pe durata acestor lucrări, alimentarea cu apă va fi oprită pe strada Torac, Bulevardul Constructorilor, Bulevardul Industriei și la diverse firme din zonă, printre care Kaufland, Azur, Sea Romania, Mesopotamia, Schrack Technik, KFC Drive-Thru, B.a.C. șeminee, Hydromatic Sistem, Dinu Instal, Nereus, Maschinenbau SRL, Pars Ro Steel, Cowboys Wagon, Cablaje și echipamente electronice, Technical Die Casting, Manitou BF Franța, Vest Activ SRL și Maschinentehnic Impex.

După reluarea alimentării cu apă în mod normal, este posibil ca apa să curgă tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să evite utilizarea apei în scopuri menajere până când aceasta va deveni limpede complet. De asemenea, se sugerează consumatorilor să stocheze o cantitate suficientă de apă pentru a-și acoperi necesarul pe durata anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005312 (s)