News Flash:

Lucrări Aquatim în Timiș

Joi, 11 aprilie 2024, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Bodo

10 Aprilie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii

Societatea Aquatim a programat o nouă serie de lucrări de spălare a rețelei de apă, de această dată în localitatea Bodo, județul Timiș. Furnizarea apei va fi întreruptă!

În data de Joi, 11 aprilie 2024, între orele 8 și 16, furnizarea apei va fi întreruptă în localitatea Bodo, județul Timiș, pentru efectuarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

Scopul lucrărilor de spălare este de a asigura calitatea corespunzătoare a apei potabile și face parte din activitățile preventive desfășurate de Aquatim pentru întreținerea rețelelor de distribuție. La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil să curgă apă tulbure din robinete.

Având în vedere că această întrerupere va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să evite utilizarea apei în scopuri casnice până când apa va deveni limpede. De asemenea, se recomandă consumatorilor să stocheze cantități suficiente de apă pentru nevoile lor pe durata anunțată.

Pentru informații suplimentare și asistență, puteți apela la Call-Centerul/Dispeceratul Aquatim la numărul 0356 914, disponibil non-stop, 24/7.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)