News Flash:

Au început cursurile la Wendy School în Iulius Town! Creativitate, implicare și dăruire, puse „în ghiozdan” alături de siguranță!

16 Septembrie 2020
666 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 16 septembrie 2020: Anul acesta este altfel, cu provocări, dar cu aceeași dorință de a învăța lucruri noi. Așadar, clopoțelul s-a auzit și la Wendy School din Iulius Town, unde cursurile au început în regim normal și în deplină siguranță. Aici funcționează grădinița cu predare exclusiv în limba engleză, dar și școala primară în care elevii studiază după curriculum românesc.

Este cel de al doilea an în care, în cadrul Iulius Town, activează Wendy School, unitate de învățământ pentru ciclurile preșcolar și primar. Atât cursurile, cât și numeroasele activităţi opţionale, precum cele de pictură, dezvoltare personală, limba engleză intensiv, sport, se desfășoară în spații mari, aerisite și în grupuri mici. De asemenea, orele de studiu, dar și pauzele de relaxare se pot desfășura în aer liber, în locurile special amenajate. „Credem că și în aceste vremuri în care unele lucruri poate s-au schimbat, entuziasmul revederii la început de an școlar a rămas același. Bucuria din ochii copiilor ne-a confirmat faptul că învățarea trebuie să continue, chiar și într-o perioadă mai altfel. Wendy School este gândit cu acces rapid și ușor pentru toți copiii și personalul aferent, la toate facilitățile necesare, acestea fiind adaptate pe vârste și nevoi”, a declarat Larisa Sporea, Development Director la Wendy School.

Evident, siguranța copiilor este pe primul loc, astfel că toate spațiile sunt dezinfectate periodic, iar temperatura copiilor și a personalului este monitorizată zilnic. Activitățile se desfășoară în număr restrâns, iar dezinfectarea mâinilor este obligatorie după fiecare dintre acestea. Pentru părinți a fost creată o zonă de așteptare în exterior, astfel încât să se limiteze interacțiunea. Iar pentru că spațiul educațional este generos și locurile limitate, cursurile pot fi susținute zilnic cu toți copiii, atât la grădiniță, cât și la școala primară.

Părinții care doresc să-și înscrie copiii la Wendy School pot programa o vizită, pentru a primi răspunsul la toate întrebările. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Mai multe informații se găsesc pe site-ul wendyschool.ro/home-iulius-town.

Wendy School își desfășoară activitatea într-un corp de clădire cu o suprafaţă de 1.000 mp special construit pentru a se adapta necesităților copiilor, în zona terasei Iulius Mall. Săli de clasă spațioase, dotate cu mobilier ergonomic, loc de joacă generos, sală de sport, cabinet medical, bibliotecă, sală de mese și sală IT sunt doar câteva dintre beneficiile copiilor care studiază la Wendy School. Iar pentru că este integrată într-un proiect mixt, cum este Iulius Town, orele de studiu, dar și timpul liber, pot fi mai distractive și interactive în parcul de aproape 5 hectare, unde natura poate fi descoperită direct. Tot aici, cei mici au parte de numeroase atracții, de la plimbări în caruselul venețian sau în trenuleț, până la evenimente dedicate lor.

Wendy School din Timişoara a înființat prima grădiniţă în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană, iar în anul 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară. De asemenea, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.

Galerie Foto

02-1
iulius town wendy school aerisite grupuri mici dezinfectate periodic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038870 (s)