News Flash:

Iulius Town – destinația de vacanță, în orașul tău!

19 August 2020
667 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 19 august 2020: În această vară atipică, experiențele în aer liber, timpul petrecut cu prietenii sau familia și „dozele de natură” sunt sursele de energie pozitivă și recreere. Iulius Gardens reprezintă principala destinație atunci când este vorba de a trăi experiențe culturale sau gastronomice inedite, momente demne de a fi postate pe Instagram şi locuri romantice similare celor pe care le găseşti în marile orașe din Europa.

Soarele, buna dispoziție și atmosfera de vacanță sunt principalele ingrediente pentru după amiezile de vară sau pentru zilele de weekend petrecute în Iulius Gardens, oaza de relaxare din centrul Timișoarei.

Veritabilul colț de natură din oraș, în care verdele predomină, parcă te transportă direct într-o vacanță la munte. Relaxându-te pe malul lacului ai putea spune că simți chiar și briza mării, iar dacă admiri familia de rațe sălbatice, care s-a stabilit aici, printre nuferi, aproape se conturează un peisaj din Delta Dunării. În schimb, copiii sunt invitați într-o călătorie de poveste direct în Veneția, prin intermediul caruselului etajat din centrul parcului.

Pentru serile dedicate ieșirilor sau întâlnirilor cu prietenii, cele peste 15 terase din Iulius Town, cu deschidere spre spațiul verde, sunt locul perfect pentru a intra în vibe-ul de vacanță, așa cum se întâmplă în city break-urile din capitalele europene. Asta pentru că fiecare locație organizează seri tematice de la care nu lipsesc surprizele culinare, DJ-ii sau concertele live ale artiștilor locali, care însoțesc discuțiile interminabile și veselia.

Și cum nimic nu este mai revigorant decât o oră de mișcare în aer liber, poți veni în fiecare săptămână la orele de sport din Iulius Gardens. De altfel, experiențele cosmopolite, de vacanță, sunt nenumărate pe agenda „orașului” din centrul Timișoarei. Cinema outdoor, teatru de păpuși, concertele sau târgurile dau parcului și mai mult farmec și îți oferă experiențe fascinante.

Descoperă frumusețea Iulius Gardens și bucură-te de vacanță în natura din mijlocul orașului!

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0920 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040361 (s)