News Flash:

Final de săptămană cu filme, targ de produse naturale și teatru de păpuși, la Iulius Town

7 August 2020
656 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 7 august 2020: Weekend-ul acesta este marcat, la Iulius Town, cu o serie de filme în aer liber, teatru de păpuși pentru copii și un târg de produse naturale. „Sala” de cinema atipică va deveni, timp de trei zile, locul în care cinefilii timișoreni se vor întâlni. Copiii sunt așteptați la teatrul de păpuși, unde vor pătrunde pe tărâmul basmelor.

Weekend-ul acesta ne vedem la serile de film în aer liber, în zona Family Plaza din Iulius Town. De vineri, 7 august 2020, până duminică, 9 august, dăm start distracției, în fiecare seară, de la ora 19.00, cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație, pe care o poți obține accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică, cei mici vor păși în „Căsuța prietenilor” alături de actorii de la Magic Oz. Teatrul de păpuși va începe, de la ora 11.00, în parcul Iulius Gardens. Copiii vor decide ce se întâmplă cu amicii din căsuță, participând direct la relatarea poveștii, împreună cu mânuitorii de păpuși. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, 11 expozanți vor fi prezenți la Târgul de produse naturale și handmade. Ulei de măsline natural, dulceață ca la bunica acasă, săpunuri cu miros de flori, tablouri handmade sau licheni stabilizați te așteaptă la etajul 1 din Iulius Mall.

Restaurantele și cafenelele din Iulius Town ți-au pregătit diferite surprize inedite, în funcție de specificul fiecăreia. Astfel, în acest weekend te poți bucura de programe muzicale mixate de DJ sau de concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiază de cadrul natural, care vine în completarea atmosferei relaxante.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara.

Galerie Foto

Outdoor_Flight_Cinema
sunset warm-up
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047542 (s)