News Flash:

Accident rutier grav in Sanpetru Mare. Un sofer beat a facut trei victime

6 August 2020
971 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulatie, in noaptea de miercuri spre joi, in localitatea timiseana Sanpetru Mare. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce un sofer baut nu a pastrat distanta regulamentara in trafic.

Vinovat de producerea accidentului, spun politistii, este un tanar de 21 de ani. Acesta circula pe DJ682, dinspre Periam spre Sanpetru Mare, iar in Sanpetru Mare nu a pastrat distanta fata de un autoturism ce circula in fata sa, condus regulamentar de un barbat de 46 de ani.

In urma impactului, soferul nevinovat, dar si doi tineri de 15 si 19 ani, pasageri in autoturismul condus de tanarul de 21 de ani, au fost raniti usor si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii de la rutiera s-au deplasat la fata locului si au simtit ca soferul vinovat miroase a alcool. L-au pus sa sufle in etilotest, iar rezultatul aparatului a fost de 0.46 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.

Tanarul de 21 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru conducere sub influenta alcoolului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006365 (s)