News Flash:

Fuego, implicat intr-un accident grav pe autostrada. Un motociclist a adormit la volan si a intrat peste el

4 Aprilie 2022
571 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Fuego nu trece prin cele mai bune momente din viata lui. Indragitul interpret a fost implicat intr-un grav accident in timp ce se afla pe autostrada. Artistul nu a fost vinovat, ci motociclistul care, conform spuselor artistului.

Fuego este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi din tara. De zeci de ani, acesta reuseste sa umple salile se spectacole, iar fanii canta cu el mereu piesele. Fuego a stat mereu departe de scandaluri, iar in perioada sarbatorilor, ii indeamna pe toti sa faca acelasi lucru. Artistul spune ca sarbatorile ii aduc un momente de liniste, iar acum, mai mult ca niciodata, in apropierea Pastelui, simte nevoia sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are. Dacă acum este intr-un moment al implinirii depline, lucrurile nu au fost mereu la fel de roz pentru Paul. Intr-un interviu exclusiv pentru okmagazine.ro, acesta a vorbit despre cea mai mare cumpana din viata lui.

Suferinta dupa tatal meu, atunci cand l-am pierdut si nu intelegeam de ce un om la 58 de ani, sanatos, nu a mai putut trai. Acesta e un moment greu si un altul am avut nu de multa vreme, cand am facut un soi de accident pe autostrada, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a atipit la volan si a intrat frontal in mine, cu peste 200 de km/ora, eu neavand viteza. Am reusit sa tin volanul drept, nu am franat si asa am evitat o mare tragedie! Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a patit nimic. In general, depasesc momentele grele si reusesc sa gasesc solutii pentru orice! Si da, fiecare episod complicat mi-a marcat viata si m-a facut cine sunt azi!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007099 (s)