News Flash:

Transport public in comun gratuit in Timisoara? "E o prostie!", reactioneaza viceprimarul Stoia

13 Octombrie 2013
1402 Vizualizari | 0 Comentarii

Ideea primarului Nicolae Robu, de a organiza referendum in primavara pentru introducerea transportului public in comun gratuit, i se pare o aberatie viceprimarului social democrat Traian Stoia. Edilul considera ca Timisoara ar cheltui degeaba bani pe un referendum, in conditiile in care orice lucru primit gratis este bine venit pentru oricine pe lumea asta.

Oricum, nici ideea in sine nu i se pare viabila lui Stoia. Transportul gratuit nu se preteaza la Timisoara, pentru ca RATT nu isi permite sa asigure gratuitate totala. Si nici Primaria.

“Transportul gratuit este o prostie, pentru ca toata lumea trebuie sa plateasca serviciile care se fac. Acum noi luam exemplul Lugojului, unde toate cele 3 sau 4 autobuze care circula, circula gratis. Timisoara e altceva, e cu totul altceva. Ce rezultat prevedeti daca oamenii sunt intrebati daca vor sa mearga gratis sau sa plateasca? Nu poti sa aduci critici unei regii care iese in pierdere dupa ce nu primeste subventiile legale sau promise. Primaria n-ar trebui sa faca referendum, pentru ca rezultatul vi-l dau eu, 90% ii sa mearga gratis”, a declarat Traian Stoia.

UPDATE! Robu despre viceprimarul Stoia: Mai are de invatat in ale fair-play-ului si muncii in echipa

Primarul Nicolae Robu crede ca viceprimarul Traian Stoia nu stie ce inseamna munca in echipa, cu toate ca edilul social-democrat este mai inaintat in varsta decat edilul-sef national liberal.

Intrebat despre afirmatia lui Stoia, Robu a raspuns ca el este tolerant.

“Domnul viceprimar Staia, Stoia, pardon, este un cetatean liber al acestei tari si are dreptul sa faca orice comentarii, orice remarci. Mai are de invatat in ale fair-play-ului si muncii in echipa, dar eu sunt tolerant. Altfel, dansul se ocupa aproape numai de lucruri care nu sunt in zona lui de raspundere. N-are treaba cu subiectul acesta, decat printr-un vot in consiliul local. Atat”, a declarat Nicolae Robu.

 


transportul gratuit robu viceprimarul stoia traian stoia stoia robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006628 (s)