News Flash:

Delia, in stare de soc. Artista a gasit pe internet o femeie care seamana leit cu ea

4 Aprilie 2022
638 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia s-a intors din escapadele el in varf de munte si este conectata la tot ceea ce se intampla in online. Artista a repostat recent imaginea unui stilist din Rusia la ea pe Insta story, iar fanii au observat imediat asemanarea dintre cele doua.


Delia si-a gasit sosia online si chiar daca se afla la mii de kilometri una de cealalta, asemanarile sunt izbitoare. Artista a repostat videoclipul lui Salavat Kypere, in care aceasta apare cu un look asemanator cu cel adoptat de Delia in una dintre editiile de la „iUmor”. Sigur Delia nu a postat random story-ul, ci a observat si ea cateva asemanari. Artista chiar a avut un soc cand a vazut-o pe Salavat. 


Savalat are peste 53 de mii de urmaritori pe Instagram si se poate lauda cu o cariera stralucitoare in domeniul styling-ului. Kypere este rusoaica, iar profilul ei seamana foarte mult cu cel al Deliei. Diva noastra nu s-a putut abtine si, fericita ca si-a gasit o sosie, i-a dat chiar si follow.

Delia este mereu in lumina reflectoarelor. Atunci cand nu este pe scena, este fie in studioul de inregistrari, fie la masa juratilor de la „iUmor” sau „X Factor”. Programul incarcat si-a pus de multe ori amprenta asupra starii ei psihice si nu este de mirare ca artista se confrunta cu episoade de depresie.

Chiar daca fanii au mereu impresia ca Delia sta numai prin vacante si se relaxeaza, anumite probleme sunt cat se poate de reale. Artista a decis sa nu se mai ascunda si a vorbit, pentru prima data despre cel mai mare regret al ei.

Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional si in functie de proiectele pe care le am. Imi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din scoala si din facultate. Este un sentiment nu tocmai placut. Am ramas cu o chestie din scoala, cu un sentiment de chin, de munca, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certata daca nu iesea bine. Ne pregateam pentru auditii, trebuia sa invatam teorie.

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Stylist | Стилист (•salavat_kypere)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005573 (s)