News Flash:

Ion Cristoiu: "Prin Proiectul Gratierii, PSD s-a legat la cap fara sa-l doara"

9 Mai 2017
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu2
Ion Cristoiu a scris pe blog-ul sau despre amendamentul la Legea Gratierii aprobat miercuri de senatorii juristi, care a fost ulterior respins joi in Comisia Juridica Senatului. Cristoiu noteaza ca desi este de parere ca oamenii care au iesit in strada pentru a manifesta impotriva legii gratierii sunt manipulati, jurnalistul afirma in acelasi timp ca gestul lor este unul sincer.


"Impotriva Legii gratierii o parte dintre cetateni au iesit in strada.


Desi cred ca acesti cetateni, zisi si TeFeListi, sunt manipulati, eu sunt gata sa afirm ca sunt sinceri.

Nu vor o Lege a Gratierii, deoarece sunt convinsi ca ea are drept tel ascuns scoaterea coruptilor din puscarii. E asa? N-are importanta. Important e faptul ca o parte a alegatorilor nu se vor linisti decit cind Legea Gratierii va fi adoptata fara a contine vreo smecherie menita a-i salva pe corupti. Indiferent de motiv, e limpede ca, urmare a Protestelor, OUG a picat", noteaza Cristoiu.


Jurnalistul noteaza ca de fapt actualul Guvern se foloseste de invocarea situatiei celor 15.000 de persoane din puscarii ce ar putea beneficia de respectivul proiect, pentru a salva politicienii corupti de raspundere penala.


"Evident, cei carora Guvernul, PSD spun ca li se adreseaza prin Gratiere nici macar nu tresar vazind ca Gratierea intirzie.

Sa ne punem atunci intrebarea:

Cui dracu se adreseaza Guvernul si PSD cu batalia pentru Legea Gratierii?

Cum cui?

Celor care nu-si permit sa se dezvaluie drept cei care fac presiuni (pe sest) asupra Guvernului si a PSD sa se dea Legea Gratierii:

Coruptii din PSD si din toate partidele.

Acest dedesubt l-au dibuit cei care fie in strada, fie pe retelele sociale, fie in presa cer ca Proiectul Legii Gratierii sa fie retras de indata.

E singura garantie ca Legea Gratierii nu ascunde o smecherie in favoarea coruptilor sau ca in ultimul moment, peste noapte, sau peste zi, vor fi vizati de lege si coruptii.

Daca PSD n-ar avea nici un gind ascuns cu Legea Gratierii, ar da dracului preocuparea pentru Gratiere", mai noteaza jurnalistul.

Ion Cristoiu mai este de parere ca actualul Guvern prin proiectul gratierii a creat o vulnerabilitate pentru coalitia PSD-ALDE, in loc sa aduca un spor de capital politic.


"Daca PSD n-ar avea nici un gind ascuns cu Legea Gratierii, ar da dracului preocuparea pentru Gratiere.


Ar retrage Proiectul care, iata, nu numai ca nu le aduce un spor de capital politic, dar mai mult le-a creat o vulnerabilitate.

Indiferent de continutul Proiectului trimis in plen, pina cind Legea nu va fi adoptata prin excluderea oricarei posibilitati de a-i favoriza pe corupti, Coalitia PSD-ALDE va fi supusa permanent scandalului din strada si din presa.

Dar chiar si atunci s-ar protesta, pentru ca s-a gasi in orice moment diversionistii care sa demonstreze ca vor iesi din puscarii si coruptii.

Nu acum, dar vor iesi.

Dupa parerea mea, Legea Gratierii e o vulnerabilitate pe care Statul Paralel, Deep State, a descoperit-o la Guvernarea PSD-ALDE si pe care o va specula din plin in batalia impotriva unei majoritati care nu convine din start sergentilor majori mesianici.

PSD s-a legat la cap fara sa-l doara.

Orice partid de la Putere s-ar intreba Care-i afacerea? Si constatind ca e o afacere proasta, ar renunta la Proiectul Gratierii.

Mai ales ca in ciuda tuturor asigurarilor date de liderii PSD, suspiciunea ca PSD are un gind ascuns va fi in continuarea exploata eficient de adversarii din politica, din presa si mai ales din Statul Paralel, ai actualei Puteri.

Cea mai buna dovada ca n-are nici un gind ascuns ar fi renuntarea la Legea Gratierii.

Daca PSD n-o face inseamna ca intr-adevar, cum suspecteaza TeFeL-istii, Legea Gratierii e impusa Guvernului, PSD, de coruptii din partid si nu numai", incheie jurnalistul "Gandul de luni" de pe blogul sau.

ion cristoiu legea gratierii comisia juridica senatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)