News Flash:

ATENTIE! Modificari importante in trafic la Timisoara, intr-o zona foarte circulata! Toti soferii trebuie sa stie asta

31 Ianuarie 2017
926 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie dn11
Daca vremea tine cu autoritatile locale, saptamana viitoare vor fi reluate lucrarile pe santierului Pasajului Jiul. Acest aspect inseamna insa si modificarea circulatiei in zona, asa ca primarul Nicolae Robu anunta ca va fi inchisa breteaua care duce spre gara, dinspre Circumvalatiunii.
„De saptamana viitoare, breteaua de la Pasajul Jiul, care duce inspre gara, va fi inchisa, pentru ca vor fi reluate lucrarile acolo si atunci acea bretea va fi inchisa. Se va circula ca si inainte de a da drumul la bretea”, a explicat, marti, primarul Timisoarei.
Soferii vor putea merge si pe strada Jiul, aflata in prelungirea pasajului, care a fost redeschisa traficului auto, pe doua benzi, dupa asfaltare, scrie tion.ro.
Va reamintim, lucrarile pentru extinderea Pasajului Jiul erau estimate la 28 de milioane de lei, fara TVA, adica peste 7,6 milioane de euro, insa firma Porr Construct s-a angajat, la licitatie, ca efectueaza lucrarile cu 4,7 milioane de euro, cu tot cu TVA, adica 17.693.552 de lei, fara TVA, din care 1,57 milioane de lei fara TVA reprezinta lucrari diverse si neprevazute. Durata de executie este de 14 luni, conform contractului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005906 (s)