News Flash:

Investitie de 500.000 euro la Colegiul Economic din Resita

27 August 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Colegiul Economic din Resita
Agentia de Dezvoltare Regionala Vest a transmis municipalitatii resitene scrisoarea de acceptare a cererii de finantare aferenta proiectului 'Acoperis tip sarpanta cu mansarda la sala sport de la Colegiul Economic al Banatului Montan din Municipiul Resita'. 
'In urma finalizarii procesului de punctare a cererii de finantare, proiectul a obtinut un punctaj de 35,91 puncte din 40 puncte maximum posibile, prin urmare, cererea de finantare a fost acceptata la finantare', a declarat, marti, Roxana Topala, purtatorul de cuvant al Primariei Resita. Potrivit acesteia, valoarea investitiei este de 2,25 milioane de lei.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie, respectiv, a salii de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan Resita, pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene si a cresterii participarii populatiei scolare la procesul educational.
Proiectul prevede trei categorii de lucrari, si anume, lucrari de modificare, de extindere si lucrari de etajare si consolidare. Practic, va fi reabilitata si modernizata sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan Resita si va avea loc o extindere prin etajarea acesteia.
Proiectul a fost depus spre finantare in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0963 (s) | 25 queries | Mysql time :0.026424 (s)