News Flash:

Vesti bune: Tot mai putini someri in Timis

25 August 2014
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
In judetul Timis rata somajului continua sa fie in scadere. Ultimele statistici arata ca in acest moment, oficial, sunt si mai putini someri decat in luna precedenta. Rata somajului a coborat de la 1,40 procente la 1,39 procente. Nu este o diferenta mare, dar importanta este tendinta.
Oficial, in Timis numai cine nu vrea sa munceasca nu gaseste o slujba. Neoficial, probabil ca multi dintre cei care nu lucreaza nici nu se afla in statistici. Ultimele informatii, disponibile la 3 iulie, arata ca in acest moment un numar de 5.084 de persoane sunt inregistrate la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis ca fiind lipsite de un loc de munca.
Aceasta inseamna 1.39% din totalul populatiei ocupate. Luna iunie a insemnat un somaj de 1,40, deci o valoare mai mare fata de iulie. Rata somajului este mai accentuata in randul femeilor, decat cel al barbatilor, adica 1,62 fata de 1,49 procente, scrie Tion.ro.
Chiar daca situatia pare una ideala, in care nu exista persoane fara loc de munca, in fapt aceasta situatie arata o constatare: realizarea unor noi investitii, care sa ofere locuri de munca, face ca gasirea de noi lucratori sa fie mai dificila.

judetul timis rata somajului timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0900 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038603 (s)