News Flash:

Cand vor fi gata lucrarile la pasajul Michelangelo?

26 August 2014
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile la pasajul Michelangelo avanseaza, asigura oficialii Primariei Timisoara, insa in niciun caz pasajul nu va fi deschis circulatiei la finele lunii august, asa cum se arata in termenul dat la inceperea proiectului. De vina ar fi vremea nefavorabila, care permite extinderea perioadei contractuale. Vestea buna pentru soferi este ca se vor deschide in perioada urmatoare bretelele de circulatie.
Lucrarile la pasajul Michelangelo au inceput in urma cu mai bine de un an, termenul final initial fiind august 2014. Intre timp a fost deschisa circulatia pe axa nord-sud, insa constructorul nu se va putea incadra in acest termen. Contractul, explica primarul Nicolae Robu, permite extinderea termenului initial cu perioada in care nu s-a putut lucra din cauza vremii.
Intrebat daca lucrarile la pasajul Michelangelo se vor incheia la finele lunii septembrie, Robu a raspuns: „La acest termen se scad zilele in care n-au fost conditii meteo sa se poata lucra. Dar lucrurile stau bine, s-a dislocat pamant din partea acoperita pe o buna bucata deja si, daca vremea ne va permite sa lucram, in cel mult doua saptamani, probabil ca va fi dislocat tot pamantul din aceasta parte acoperita. Trebuie sa intelegem ca aceste lucrari, sapaturi, nu se pot efectua in orice conditii meteo. Daca ploua, a doua zi si cateodata si a treia zi, nu se poate lucra.”
In ceea ce priveste termenul final, primarul Nicolae Robu a spus ca nu se pune problema de prelungire a acestuia, tinand cont ca se respecta in totalitate conditiile contractuale, ci de o extindere. Vestea buna pentru soferi este ca in urmatoarele saptamani, potrivit primarului, se vor deschide bretelele de circulatie catre bulevardul Coposu si Parvan, scrie Tion.ro.
„Termenul este in aceasta toamna, lucrarile se vor finaliza, asta este clar. Nu se pune problema de prelungire, prin natura lucrurilor aceste zile in care nu s-a putut lucra se adauga. Stiu ca la un moment dat erau 58 de zile de ploaie. Probabil pe parcursul acestei saptamani, daca nu cel tarziu saptamana viitoare – iarasi in functie de conditiile meteo – se vor putea finaliza cele doua bretele inspre Bd. Coposu si dinspre Bd. Coposu. Asta inseamna racorduri, legaturi, intre FC Ripensia si Bd. Coposu, inspre BRD, iar in sensul celalalt, dinspre BRD, pe langa Strandul Termal, spre Podul Michelangelo. Sunt in faza avansata, bordurile sunt puse in totalitate inspre Strandul Termal, in partea cealalta n-am fost azi, dar presupun ca se lucreaza. S-a lucrat si la a treia bretea, racordul intre strada Cluj si Bd. Parvan, inspre Universitatea de Vest, pe partea dinspre Liceul de Muzica. Va fi gata in cateva saptamani”, a concluzionat Robu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1017 (s) | 33 queries | Mysql time :0.034780 (s)