News Flash:

Investește în franciza unui studio de videochat profitabil! Lucky Studio îți explică avantajele

25 Aprilie 2023
265 Vizualizari | 0 Comentarii
Franciza videochat Ias i 3

O investiție într-un domeniu dinamic, printr-o franciză serioasă, e o rețetă bună pentru succes. Acum ai oportunitatea asta în videochat, prin Lucky Studio. Suntem una dintre cele mai importante companii din domeniu, cu peste 10 ani de experiență. Dacă vrei să deschizi un business care să-ți aducă satisfacții, putem fi alături de tine.

Videochatul e mult mai complex decât pare la prima vedere. Sunt o mulțime de detalii tehnice, de lucruri de știut. Știm asta pentru că am trecut prin toate etapele dezvoltării. Acum derulăm o activitate complexă, cu zeci de modele, angajați și parteneri de nivel internațional.

Suntem un studio certificat LiveJasmin, care e nr. 1 în lume în videochatul premium. Asta înseamnă că deținem o poziție privilegiată în acest domeniu, statul pe care ți-l putem transfera și ție în cazul francizării.

Mai exact, ai șansa ca viitoarele tale modele să primească promovare suplimentară, trafic garantat și asistență specială din partea site-ului. Lucky Studio te recomandă managementului LiveJasmin și, dacă aduci garanția unei implicări serioase, poți intra din prima în elita videochatului internațional.

Totul pornește însă cu primii 3 pași în acest domeniu. Hai să ți-i explicăm:

Pasul 1 - Ne dovedești că ești un antreprenor de încredere

Ținem mult la renumele nostru, pentru că l-am construit în mulți ani de muncă dedicată. Avem responsabilități față de modelele, colegele și partenerii noștri, așa că vrem și noi să ne convingem că merită să-ți acordăm franciza videochat Lucky Studio.

În același timp, discutăm deschis cu tine despre cum facem noi business: în mod transparent din punct de vedere legal și financiar, dar discret față de identitatea modelelor. Colaborăm cu bună credință și suntem 100% implicați odată ce ne apucăm de un proiect. Așa ne dorim să fii și tu.

Pasul 2 - Prezinți un plan de afaceri

Videochatul este un domeniu cât se poate de serios. Noi îți explicăm în detaliu ce presupune deschiderea, dotarea și funcționarea unui studio la standardele Lucky Studio – LiveJasmin. Îți dăm detalii despre costurile fixe și curente, despre ce presupune angajarea personalului și marketingul pentru recrutarea modelelor.

La fel, îți dăm detalii despre încasările la care te poți aștepta, în funcție de dimensiunea studioului. În felul acesta, poți să-ți faci calcule precise despre investiție și timpul de recuperare a sa. Procesezi lucrurile astea și le pui într-un plan de business pe care îl analizăm împreună.

Pasul 3 – Începi activitatea francizei Lucky Studio

Dacă totul e ok și pentru noi și pentru tine, stabilim termenii financiari ai parteneriatului și începem proiectul. Primești dreptul de folosință al brandului Lucky Studio, training consistent pentru tine, ca manager și pentru toți angajații tăi. Îți dăm procedurile noastre, ca să știi exact cum să îți derulezi optim activitatea. Tot noi îți sugerăm și sistemul de bonusare potrivit pentru modele, ca să obții un echilibru între încasări bune și motivarea modelelor.

Facem ajustări pe parcurs și îți susținem promovarea francizei în orașul tău, prin echipa noastră de marketing. Începi să încasezi prin modelele tale sume importante și faci progrese către recuperarea investiției și profitabilitate.

Desigur, vorbim aici de esența parteneriatului nostru. Mai există multe alte detalii care merită abordate și clarificate, pentru care te invităm să discutăm direct. Sună acum la telefon: 0742 286 286 și hai să vorbim despre investiția ta în franciza studioului de videochat Lucky Studio! Suntem siguri că putem face business bun împreună!

Galerie Foto

Franciza_videochat_Ias_i_1.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006220 (s)