News Flash:

Inscrieri online la Universitatea de stat "Aurel Vlaicu" Arad

15 Iulie 2017
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
universitatea aurel vlaicu arad
Universitatea de stat "Aurel Vlaicu' (UAV) din Arad permite ca, de luni, viitorii studenţi să se poată înscrie şi online la facultăţile pe care doresc să le urmeze, după anunţarea rezultatelor cei admişi trebuind să aducă la secretariatul instituţiei documentele necesare continuării studiilor, în original. 

"Platforma de înscriere poate fi accesată direct de pe site-ul universităţii. Candidatul creează un cont de utilizator în platformă, completează datele cerute în formularul online de înscriere şi ataşează documentele necesare, scanate în format pdf sau jpeg. Taxa de înscriere se achită tot în sistem on line", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al UAV Arad, Monica Ardelean. 

Universitatea va analiza dosarul candidatului, dacă este cazul va solicita eventuale completări şi va organiza admiterea. După anunţarea rezultatelor, cei care au fost declaraţi admişi trebuie să se prezinte la facultate cu documentele în original. 

"Îi învităm pe absolvenţii de liceu şi pe cei de licenţă la universitatea noastră. Oferta educaţională este foarte diversificată şi poate fi consultată pe site-ul nostru www.uav.ro sau la sediul rectoratului, unde fiecare facultate are un punct de înscriere", a afirmat rectorul UAV Arad, prof.univ.dr. Ramona Lile. 

Înscrierile la cele nouă facultăţi din cadrul UAV Arad au început şi se desfăşoară zilnic, până în data de 21 iulie, la oricare din cele 32 programe de studii pentru licenţă şi 26 de programe de master. 

Anul acesta sunt puse la dispoziţia absolvenţilor de liceu 520 locuri bugetare şi 1.500 cu taxă pentru studii de licenţă şi 260 locuri bugetare şi 1.200 cu taxă pentru studii masterale. 

Ca în fiecare an, sunt rezervate locuri pentru cetăţenii de etnie romă - 25 la licenţă şi 5 la master, dar şi pentru românii din străinătate. 

Studenţii UAV Arad au la dispoziţie 462 de locuri în cămine, dintre care 282 sunt în camere similare celor de hotel, cu două paturi. AGERPRES

arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005292 (s)