News Flash:

Eveniment unic al absolvenților UVT

Duminică, 16 iulie, în Piața Libertății din Timișoara, are loc Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției 2023 UVT

14 Iulie 2023
265 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea de Vest Timișoara are plăcerea de a invita publicul să participe la Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției 2023 UVT, care va avea loc duminică, 16 iulie, începând cu ora 11, în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană și reprezintă un moment unic al absolvenților UVT.

Ceremonia este organizată de către UVT, cu sprijinul partenerilor săi: ATOS, BCR, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, EVIDEN, FLEX, FORVIA - HELLA, IULIUS TOWN, MEDICI’S, NOKIA, SENNEVILLE, UNICREDIT BANK, VITAS, ZF. La eveniment vor participa studenții Promoției UVT 2023, conducerea UVT reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, precum și prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților. De asemenea, vor fi prezenți liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

Programul evenimentului, care se va desfășura între orele 11 și 13, va include un moment de Flash Mob, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire, mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție și momentul emoționant al aruncării tocilor. De asemenea, studenții Facultății de Muzică și Teatru vor susține un concert.

Pentru a încheia într-un mod frumos ceremonia de absolvire, vă invităm să petreceți alături de absolvenți, colegi și cei dragi la Graduation Party by UVT, care va avea loc începând cu ora 20 în Piața Libertății. Pe scenă vor urca DJ Mandu și RAREȘ. Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 23 cu un spectacol de focuri de artificii.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, vă adresează o invitație publică să luați parte la acest spectacol al absolvenților și să vă bucurați de momentele speciale ale acestei ceremonii:
„În 2023 continuăm tradiția sărbătoririi absolvenților în mijlocul comunității, în Piața Libertății din Timișoara, printr-un eveniment cu totul original, pe care absolvenții și familiile lor nu-l vor uita. Vă așteptăm la ceremonie și la party-ul de vară din seara acestei zile unice, pentru ca să celebrăm absolvirea studiilor universitare și să vibrăm împreună cu absolvenții noii promoții UVT.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006879 (s)