News Flash:

INCREDIBIL! Pilotul unei cursei Delta Airlines a zburat direct prin uraganul Irma, a aterizat în San Juan, si apoi a decolat spre New York, in doar 51 de minute

8 Septembrie 2017
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
cascadorii
Pilotul indraznet al cursei 431 de la Delta Airlines s-a avantat prin uraganul Irma, intr-un moment in care toata lumea facea cale intoarsa, pentru a ateriza pe aeroportul din San Juan, a face imbarcarea si a pleca inapoi spre JFK, in doar 51 de minute, scrie DailyMail.
Sute de zboruri au fost anulate in directia respectiva din cauza dezastruosului uragan Irma, dar echipajul zborului Delta 431 s-au decis sa accepte provocarea.
Avionul a fost nevoit sa zboare din New York direct in San Juan, Puerto Rico si inapoi exact inainte sa inceapa furtuna devastatoare.
Zborul 431 a reusit chiar performanta de a ajunge in San Juan, Puerto Rico cu 7 minute mai devreme decat era programat.
Fotografia de mai jos arata zborul Delta 431 in timp ce se indreapta spre Puerto Rico, care pare acoperit de furtuna torentiala. Desi avionul a zburat direct in furtuna, nimeni nu a fost ranit si avionul a aterizat in siguranta.
Desi zborul, care trebuia sa plece din New York la 8:05am, a plecat cu cateva minute mai tarziu si a ajuns mai devreme.
Jason Rabinowitz a monitorizat zborul prin aplicatia Flightradar24 si a postat pe Tweeter update-uri pe parcursul calatoriei.
Fotografiile arata traseul riscant pe care l-a abordat pilotul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006413 (s)