News Flash:

Ce se va intampla cu imigrantii UE, dupa BREXIT

6 Septembrie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
brexit
In urma procedurii Brexit, sistemul britanic de imigrare va restrictiona imigrantii UE slab calificati si va anula dreptul cetatenilor blocului comunitar din Marea Britanie de a-si aduce membrii familiei in tara insulara, conform unor documente guvernamentale dezvaluite si citate de The Guardian.
Documentele Ministerului de Interne al Marii Britanii stabilesc cum noul sistem ar conferi Guvernului puterea de a refuza intrarea cetatenilor UE si dreptul de a lucra si de a solicita un nivel minim al veniturilor lunare oricarei persoane doreste sa se stabileasca in statul britanic.
Angajatorii ar putea fi de asemenea fortati sa recruteze cetateni britanici pentru anumite slujbe, in timp ce va fi respins accesul imigrantilor ce doresc sa lucreze in anumite sectoare destinate muncitorilor slab calificati, sugereaza documentele guvernamentale.
Documentul nu este in forma finala ce va fi adoptata de catre Guvern, unele lucruri putand fi deschise negocierilor. Acesta confirma detaliile propunerilor stabilite la inceputul lui 2017 de catre premierul britanic.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006986 (s)