News Flash:

SOCANT! Copilul a intrat in MASINA DE SPALAT si a inchis usa, dar in acel moment masina A PORNIT SINGURA! Ce l-a salvat pe sarmanul baiat de la o moarte prin SUFOCARE e de necrezut pentru intreaga lume

6 Septembrie 2017
4142 Vizualizari | 0 Comentarii
masina spalat

Riley Gedge-Duffy are sindromul Down și a suferit arsuri serioase. El s-a ascuns înăuntrul unui uscător al unei mașini de spălat, dar atunci când a închis ușa, mașina s-a pornit automat. Viața lui a fost salvată într-un mod incredibil.


Copilul a fost salvat de animalul familiei, un câine. Acesta a început să latre atât de tare încât a alertat-o pe mamă. Din cauza faptului că a petrecut ceva timp în uscător, băiețelul a suferit arsuri pe arme, pe spate și pe cap.

 

Se pare că femeia dădea cu aspiratorul în acel moment și a aflat că ceva nu e în ordine fiindcă l-a auzit pe câine lătrând foarte tare.

Șoferul ambulanței a spus că dacă copilul ar mai fi rămas mult acolo s-ar fi sufocat și ar fi murit.

Aceasta a fost a doua oară când câinele, numit Teddy, i-a alertat că ceva nu e în ordine. Prima dată a început să latre alarmant în momentul în care încărcătorul telefonului a luat foc, câinele e singurul motiv pentru care un incendiu a fost evitat.


Iată ce a pățit săracul copil a cărui poveste demonstrează că un animal poate fi un adevărat erou și un înger păzitor pentru copii, dacă i se acordă șansa:



riley gedge-duffy down
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006968 (s)