News Flash:

INCREDIBIL! Mananca 5 nuci si asteapta 4 ore. EFECTUL E UIMITOR!

11 Aprilie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
nuci
Incredibil! Mancati 5 nuci si asteptati 4 ore. Iata ce se va intampla cu corpul vostru!
Nucile sunt considerate superalimente. In afara de faptul ca acestea sunt abundende in substante nutritive utile, inclusiv grasimi polinesaturate, fenoli, vitamina E si tone de antioxidanti, ele au, de asemenea, un efect surprinzator asupra sanatatii in ansamblu.
Ele contin o serie
de vitamine precum sunt vitaminele A, B1, B2, B12, B15, C, K, E, PP,
caroten, tanin, sitosteron, chinona, acid linolenic, galotanina, juglona,
volatil, precum si fosfor, potasiu, magneziu, calciu, sulf, fier, mangan,
zinc.
Acizii grasi omega 3
Acizii omega 3 pe care nucile ii contin protejeaza impotriva iregularitatii batailor inimii care duc la aparitia atacurilor de cord, scad nivelul de trigliceride si colesterolul „rau“ si il cresc pe cel bun pentru organism.
– Arginina
Este un amino-acid care ajuta la imbunatatirea sanatatii vaselor de sange, relaxandu-le si facandu-le mai flexibile si mai putin predispuse aparitiei cheagurilor. De asemenea, arginina are un rol important in cresterea sistemului imunitar.
– Fibre
Nucile sunt o sursa excelenta de fibre, care ajuta la mentinerea funtionarii intestinelor, scazand nivelul colesterolului si controland nivelul de zahar in sange, prevenind aparitia diabetului zaharat de tip 2.
– Vitamina E
Este un puternic antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi,
prevenind deteriorarea tesuturilor si a celulelor rosii. In plus, vitamina E este esentiala pentru o piele sanatoasa si un sistem imunitar puternic.
– Mineralele
Nucile au un continut important de minerale. Printre acestea se numara: manganul (intervine in diferite reactii enzimatice: sinteza colagenului, constructia oaselor si articulatiilor, metabolismul glucidelor, steroizilor si a unor hormoni proteinici), cuprul (contribuie la integritatea membranelor celulare, limiteaza formarea radicalilor liberi, creste imunitatea, reduce simptomele artritei, mentine vasele arteriale sanatoase), potasiul (sustine activitatea cardiaca) si calciul (indispensabil pentru asigurarea soliditatii osoase si functionarii celulelor musculare si nervoase), fierul (permite transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor rosii).
De asemenea, contin magneziu (intervine in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor, in excitabilitatea neuromusculara, in activitatile enzimatice, in permeabilitatea celulara, in coagularea sangvina etc), zinc (protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi, ajuta ficatul in detoxifierea de alcool) si seleniu (antioxidant, hepatoprotector, stimuleaza fertilitatea).
Daca includeti numai 5 nuci pe zi in alimentatia zilnica, va garantam ca veti culege unele beneficii uimitoare de sanatate.
Aici sunt mai multe beneficii de sanatate pe care le veti primi prin introducerea nucilor in dieta zilnica:
• Scaderea colesterolului
• Sprijina sanatatea creierului
• Reduce posibilitatea de a dezvolta boli de inima
• Risc redus de diabet zaharat
Pentru diabetici, nucile reprezinta un aliment pretios, deoarece au un procent mic de glucide.
Ele pot fi consumate de persoanele cu diabet, deoarece acestora nu le este recomandat consumul de carne, nucile fiind un inlocuitor perfect al acesteia. In plus, nucile au si un efect de scadere a glicemiei.
• Creste numarul de spermatozoizi la barbati
• Par, piele si unghii mai puternice si sanatoase
Datorita continutului de grasimi, nucile sunt recomandate mai ales in perioada iernii, cand factorii externi au un efect negativ asupra pielii. Totodata, ele imbunatatesc elasticitatea pielii, iar consumul lor este indicat si persoanelor care sufera de diverse eczeme sau psoriazis.
• Previne cancerul
O alimentatie bogata in nuci previne aparitia cancerului la san, datorita continutului de acizi grasi Omega 3, a unor antioxidanti, polifenoli si fitosteroli.
.Trateaza reumatismul
Bogate in saruri de zinc, magneziu, fier, sulf, calciu si vitaminele A, B si E, nucile au o mare valoare energetica.
Se recomanda consumul zilnic al miezului de la 5 nuci, care se vor mastica foarte bine. Extern, cataplasmele cu frunze de nuc, aplicate local, reduc durerile reumatice.
Dupa cum vedeti, exista mai multe motive pentru care ar trebui sa includeti nucile in dieta zilnica.
In plus, nucile pot produce multe beneficii satisfacatoare pentru toata lumea.
Ce se intampla cu corpul dumneavoastra la 4 ore dup ace consumati 5 nuci?
Efectul consumului de nuci este atat de uimitor ca multi oameni au raportat multe beneficii de sanatate, dupa numai 4 ore de la consum. Nucile aprovizioneaza corpul cu mai multe substanate nutritive si vitamine, toate acestea sunt cruciale pentru pastrarea corpului si il umple cu combustibil pana la urmatoarea masa.
Pentru a accelera functionarea rapida a creierului, a imbunatati starea pielii, parului si unghiilor, este necesar sa consumati 5 nuci pe zi. Anume acest numar, este recomandat de medici, pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare, cancer si diabet.
Pentru a neutraliza si elimina substantele toxice din organism se recomanda sa mancati nuci cu lapte cald. Iar miezul macinat cu miere este eficient pentru bronsita, pneumonie si chiar tuberculoza.
Amestecand nucile cu branza de vaci si stafide, veti obtine un remediu excelent in refacerea muschiului inimii, ficatului, intarirea sistemului nervos si prevenirea aterosclerozei. De asemenea, utilizarea acestui amestec previne scaderea acuitatii vizuale la persoanele in varsta. Pentru a mentine substantele nutritive din nuci, acestea trebuie mestecate bine.
Nucile sunt cunoscute pentru stabilizarea stresului.
Nucile contin antioxidanti care intaresc inima si lupta cu radicalii liberi despre care se stie ca provoaca boli de inima.
Un alt ingredient benefic este acizii grasi omega-3 care reduc simptomele de depresie si simptomele ADHD.
Corpul uman incepe sa functioneze mai eficient datorita faptului ca nucile previn colmatarea arterelor si a altor efecte negative asupra sanatatii.
Nota: Nu uita ca acestea sunt si bogate in calorii, motiv pentru care ar trebui sa nu depasesti un pumn pe zi. SURSA: ANDREILASLAU.RO

nuci arginina fibre scaderea colesterolului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)