News Flash:

INCREDIBIL! De ce a zburat avionul S7 in care se afla Rogozin deasupra Romaniei

31 Iulie 2017
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
dmitri rogozin
Expertul in aviatie Sorin Stoicescu a vorbit in emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, despre traseul avionului in care se afla Dmitri Rogozin.

"Acordul aerian bilateral dintre Ucraina si Rusia este suspendat. Nu puteau sa treaca direct pe deasupra Ucrainei. Compania aceasta aeriana are traseul ei de baza, pentru cursele charter pe care le face intre Moscova si Chisinau", a explicat Sorin Stoicescu.

Expertul in aviatie a mai precizat ca echipajul de bord trebuia sa se informeze inainte de decolare ce tari are voie sa survoleze, avand in vedere ca la bordul aeronavei se afla o persoana care are restrictii.

"Problema e ca nu pot sa treaca pe deasupra Ucrainei. O alta problema e ca echipajul de bord cand si-a facut briefing-ul la plecare, putea sa consulte publicatiile aeronautice internationale ale tarilor pe care le survoleaza si acolo gasea aceasta lista care nu este o lista facuta de Romania, Polonia sau Ucraina, e o lista facuta de Comisia Europeana, ca urmare a embargoului, pentru survolarea de catre aeronave comerciale care au la bord anumite persoane care au restrictii”, a mai precizat expertul in aviatie.

Vizita vicepremierului Dmitri Rogozin la Chisinau si apoi in Transnistria a esuat vineri din cauza refuzului Romaniei de a permite avionului de pasageri sa traverseze spatiul sau aerian. Aeronava a fost redirectionata catre Minsk, dupa ce a survolat un timp spatiul aerian al Ungariei. Din capitala belarusa, vicepremierul s-a intors la Moscova cu o cursa Aeroflot.

sorin stoicescu traseul avionului dmitri rogozin briefing lista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007213 (s)