News Flash:

O noua TRAGEDIE in muzica romaneasca! Cantareata Marina Scupra s-a stins din viata la varsta de 49 de ani

30 Iulie 2017
2273 Vizualizari | 0 Comentarii
marina scupra
Cantareata Marian Scupra a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer in urma cu cateva luni. Interpreta a decedat la Spitalul Elias din Capitala, la varsta de 49 de ani.
"O boala nemiloasa cu o evolutie rapida a doborat-o fara sa ne dea ragazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simt si discretie din partea tuturor. Marina a trait discret toata viata si asa ne dorim sa fie in continuare", a transmis sotul artistei, Claudiu Pitigoi.
Surse apropiate familiei au declarat pentru MEDIAFAX ca in luna aprilie medicii au descoperit ca are tumora stomacala, fiind internata anterior la spitalele Floreasca si Filantropia. Decesul a survenit duminica, in jurul orei 11.30.
Marina Scupra a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti intre 1980-1983. In 1983 a debutat la Festivalul de la Mamaia, unde a obtinut Trofeul Tineretii, in anul urmator castigand concursul. Marina Scupra a cantat in spectacolele Teatrului de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti, in ultima perioada fiind profesoara de canto - muzica usoara.

claudiu pitigoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004702 (s)