News Flash:

BREAKING NEWS: Avionul in care se afla vicepremierul rus Dimitri Rogozin, interzis in spatiul aerian romanesc

28 Iulie 2017
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
rogozin
Romania a interzis survolarea spatiului sau aerian pentru avionul in care se afla vicepremierul rus Dimitri Rogozin, scrie deschide.md, citand surse avizate. Conform presei din R, Moldova, Rogozin ar fi urmat sa ajunga la Chisinau, insa i s-a interzis sa tranziteze Romania, iar Ucraina a interzis ca orice avion rusesc sa intre in spatiul sau aerian.
Conform sursei citate, aeronava in care se afla Rogozin s-a aflat deasupra Ungariei.
Timpul.md afirma ca, potrivit informatiilor furnizate in presa de presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vicepremierul rus Rogozin urma sa ajunga vineri la Chisinau.
"Astfel bloggerii de la Runway 08 sustin ca din informatiile pe care le detin, la bordul aeronavei B737-800 GLP157 cu numarul de inregistrare VQ-BVM, operata de Globus Airlines pentru S7 Airlines se afla vicepremierul rus Dimitri Rogozin", scrie timpul.md.
Aceeasi sursa afirma ca avionul care il transporta pe vicepremierul Rusiei Rogozin se duce spre Moscova sau Minsk. 
Potrivit Pro TV Chisinau, care citeaza site-ul www.flightradar24.com, avionul de pe cursa Moscova - Chisinau a decolat din capitala rusa, a zburat deasupra Belarusului si Poloniei, a ajuns in Ungaria, iar de acolo s-a intors.
"Anterior, lui Dmitri Rogozin i-a fost interzis sa tranziteze Romania, iar avionul de pe aceasta cursa urma sa ajunga la Chisinau, survoland spatiul aerian din tara vecina, intrucat Ucraina a interzis ca orice avion rus sa zboare deasupra tarii", explica Pro Tv Chisinau.

romania chisinau dodon minsk
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005142 (s)