News Flash:

INCIDENT SOCANT pe o trecere de pietoni din Timisoara. Cu ce s-a trezit un sofer pe capota masinii

13 Ianuarie 2016
3833 Vizualizari | 1 Comentarii
cazut pe masina2
Ornamentele de sarbatori pot face victime. Zilele trecute, la Iasi s-au desprins de pe stalpi mai multe panouri luminoase. Din fericire, nu au fost victime. Mai nou, la Timisoara s-a intamplat acelasi lucru, doar ca un panou luminos desprins de pe un stalp a cazut pe o trecere de pietoni, pe capota unei masini. Incidentul nu a facut victime, dar ar fi putut fi tragic, in conditiile in care acel panou a cazut la doar un metru de un pieton.
„Un panou luminos montat deasupra trecerii de pietoni din Calea Buziasului era sa faca victime, dupa ce s-a desprins si a cazut pe capota masinii mele. In acel moment, pe trecerea de pietoni se afla un tanar care a ramas inmarmurit, crezand ca ii va pica in cap panoul cu inscriptia «La multi ani 2016»”, a povestit un sofer din Timisoara pentru tion.ro.
Dupa ce si-a revenit din soc, acesta a sunat la 112, de unde a fost redirectionat spre Pompieri si Politie. Barbatul sustine ca pompierii nu au raspuns solicitarii. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.
„Am sunat la 112, iar ei m-au redirectionat catre Pompieri si Politie. Pompierii nu au raspuns solicitarii, desi era in atributia lor sa vina sa dezafecteze acel panou, care era sub tensiune si putea oricand sa faca victime. Pentru cele intamplate va trebui sa ma indrept impotriva autoritatilor pentru distrugere. As vrea sa trag un semnal de alarma cu privire la acele panouri, eu am avut noroc ca nu a picat pe parbriz, doar plafonul este zgariat”, ne-a mai spus cititorul nostru.
Omul e decis sa depuna plangere la Politie daca nu se intelege cu autoritatile locale.
Angajatii Primariei Timisoara s-au deplasat luni seara pentru a deconecta panoul de la curent. Acesta apartine companiei AEM, care s-a ocupat de infrumusetarea zonei pentru sarbatori, asa ca cel mai probabil proprietarul masinii va purta o serie de negocieri cu reprezentantii AEM. Daca nu se intelege, are la dispozitie 90 de zile pentru a depune plangere la Politie.

panouri luminoase timisoara pieton calea buziasului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020510 (s)