News Flash:

Cum va fi vremea in intreaga tara, marti

11 Ianuarie 2016
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
ninge2
Luni, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, cu valori termice maximecuprinse, in general, intre 6 si 14 grade si minime intre -2 si 12 grade, informeazaAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM). Cerul va avea innorari indeosebi in regiunile vestice, nordice si centrale unde, mai ales in a doua parte a intervalului, va ploua pe arii extinse. La munte, la altitudini mari, precipitatiile vor fi mixte. Cantitatile de apa vor mai depasi pe arii restranse 15-20 l/mp, cu precadere in zona montana. In restul teritoriului doar izolat va ploua slab. Vantulva sufla slab si moderat, cu intensificari in vestul teritoriului, la munte si izolat in rest.  Pe arii restranse se va semnala ceata, cu precadere in sud si in sud-est.

La Bucuresti
 
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va avea unele innorari, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 2-3 grade, mai scazuta, spre 0 grade, in zona preoraseneasca.
 
Marti
 
Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si local vor fi precipitatii. Ziua va ploua, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Noaptea, lapovita si trecator ninsoare vor fi izolat si in Maramures, in Transilvania si in nordul Moldovei, iar la munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de polei. 
 
Indeosebi ziua, vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre -3 si 3 grade.
 

calda mixte vantul bucuresti temperatura maxima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018676 (s)