News Flash:

Inceput de saptamana cu vreme de primavara in toata tara

10 Februarie 2014
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea va fi caldă şi deosebit de caldă pentru acestă perioadă, iar în unele zone, maximele de temperatură pot ajunge până la 20 de grade Celsius, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie. 

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă pentru a doua decadă a lunii februarie, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale zilei în partea de nord a ţării, iar noaptea în extremitatea de vest şi nord-vest, unde numai izolat este posibil să plouă slab. În zonele joase se va semnala ceaţă, pe arii restrânse dimineaţa şi local pe parcursul nopţii, cu precădere în sud, est şi centru, unde izolat va fi asociată cu burniţă. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări la munte şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 18...20 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime vor avea valori de la -10 grade în depresiuni până la 10...12 grade în Dealurile de Vest.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi caldă pentru această dată, cu o maximă în jur de 9 grade şi o minimă de -2...0 grade. Cerul va fi variabil şi vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa. În cursul nopţii cerul se va acoperi de nori joşi, iar spre sfârşitul intervalului se va semnala ceaţă. Vântul va sufla în general slab.

MIERCURI

Vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum şi în zonele deluroase şi montane. Astfel, temperaturile maxime vor avea valori de la 3...4 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Moldova până la 19...20 de grade în dealurile Crişanei şi ale Banatului. Ziua, cerul va fi variabil, exceptând zonele joase din est şi sud-est, unde local vor persista norii joşi şi pe alocuri ceaţa asociată trecător cu burniţă. Seara şi mai ales noaptea, cerul se va înnora în majoritatea regiunilor şi va ploua slab local în jumătatea de vest a ţării şi izolat în rest. Totodată, ceaţa va continua să fie prezentă în zonele joase din Moldova, Muntenia şi vestul Dobrogei şi pe arii restrânse va fi asociată cu burniţă. Vor fi condiţii de polei. Spre dimineaţă, pe crestele montane cele mai înalte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări la munte, dar şi în vest şi pe litoral. Minimele termice se vor încadra între -5 grade în depresiuni şi 8 grade în sudul litoralului. mediafax.ro 


miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0850 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033937 (s)