News Flash:

BOMBA! Elena Udrea, propusa PRESEDINTE sau PREMIER!

9 Februarie 2014
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea
Daca  Elena Udrea evita un raspuns transant atunci când este întrebata despre o candidatura la prezidentiale, colegii sai din nou-înfiintatul Partid Miscarea Populara o vad drept un candidat numai bun pentru Cotroceni. În cazul în care planul nu iese, cu siguranta ar fi buna de sefa de partid si de premier în tandem cu Emil Boc - presedinte. Calitati? ”E o prezenta foarte energica si inteligenta pe scena politica româneasca”, spune deputatul Petre Movila. "Ma lupt pâna în pânzele albe pentru ea si Boc”, se pregateste de confruntarea electorala si colegul sau Florin Secara. Deci ar fi o varianta buna pentru prezidentiale? ”Ziceti dumneavoastra, dar pe mine sa nu ma citati cu asta! ”, se eschiveaza liderul parlamentarilor PMP, Clement Negrut, fara a se sfii sa declare ca îi place de Udrea si ca om politic, si ca femeie.
Movila: „Fiecare politician serios are în ranita bastonul de maresal”
Miscarea Populara este o formatiune noua, la început de drum, asa ca fiecare membru vrea cu tot înadinsul ca mesajul lui sa fie auzit: unificarea drept si candidat unic la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.  Întrebati pe cine ar vedea în cursa pentru Cotroceni, membrii PMP s-au fâstâcit, s-au eschivat, au vorbit despre alegeri interne în partid cu un discurs aproape tras la indigo, dar, pâna la urma, au admis ca Elena Udrea ar fi un nume potrivit pentru prezidentiale.
Ce o recomanda pe fosta sefa de la Turism? „Elena Udrea este o prezenta foarte energica si inteligenta pe scena politica româneasca. Poate coagula o echipa forte în jurul ei”, a spus deputatul Petru Movila, contactat de gândul, adaugând rapid ca este însa prematur si incorect sa vorbim despre candidati înainte ca acestia sa-si anunte participarea la scrutinul electoral.
“Fiecare politician serios are în ranita bastonul de maresal. Daca nu ai performanta, nu ai rezultate si daca lumea nu te percepe ca o locomotiva mai mare sau mai mica, nu ai ce cauta în fruntea unei echipe politice”, a explicat el.
Întrebat daca ar vota-o, Movila a fentat din nou întrebarea, spunând doar ca orice politician serios si cu un proiect politic bun va avea votul lui.
„Când un politician este serios si aduce voturi, indiferent de antipatii si simpatii, conteaza maturitatea proiectului si atunci daca un candidat se înscrie în competitie si satisface anumite motivatii, va avea votul meu”, a conchis deputatul.
„Elena Udrea si Emil Boc sunt doua nume grele pe partea dreapta, doua nume care pot face fata unei asemenea functii. Ma lupt pâna în pânzele albe pentru ei doi!”, a fost strigatul de lupta al deputatului Florin Secara.
Motivele sunt simple, spune el. „Stiu sa se lupte atât în batalii electorale, cât si pentru bunastarea poporului, dar si pentru îndeplinirea proiectului presedintelui: un stat de drept si de a întari clasa de mijloc”, precizeaza Secara, contactat de gândul.
"Îmi place de Elena Udrea si ca femeie"
Numele candidatului îl vom afla dupa alegerile europarlamentare de la sfârsitul lui mai, spune si deputatul Clement Negrut, contactat de gândul. Chiar si asa, recunoaste ca are deja niste preferati. „Dar e strict personal, nu vreau sa spun acum”, se scuza el.
„Dar va place de Elena Udrea?”. „Aaa, dar normal. Îmi place si ca femeie, cum sa nu, iar ca om politic nu am nimic a-i reprosa. Prezinta încredere si am sustinut-o înca din competitia înterna a PDL-ului, am facut-o fara niciun fel de rabat, mi-am pus toata forta politica.. Elena Udrea este un om politic foarte valoros si PMP, prin prezenta domniei sale, nu face decât sa se rotunjeasca si sa capete putere. Domnia sa s-a comportat exemplar si oamenii tin foarte mult la ea în colegiul ei”, o lauda Negrut. Gandul.info

elena udrea miscarea populara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006912 (s)