News Flash:

Incep lucrarile in centrul istoric al Timisoarei

26 Octombrie 2013
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Nicolae Robu a declarat că luni se va inaugura şantierul din centrul Timişoarei, primul front de lucru urmand să fie în Piaţa Libertăţii. „Vom preda amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. Se va începe din Piaţa Libertăţii şi Piaţa Sf. Gheorghe. (…) Dorim ca perturbarea pe care aceste lucrări o produc să fie cat mai mică, dar ne va fi imposibil să facem să nu existe o asemenea perturbare. Proiectul, însă, va schimba radical faţa centrului istoric şi Timişoara va fi sensibil diferită după realizarea acestor lucrări”, a spus Robu.

Acesta a precizat că după predarea amplasamentului, firma caştigătoare a proiectului va avea nevoie de cateva zile pentru organizarea şantierului.

Potrivit primarului în cazul în care vor fi descoperite vestigii arheologie, firma este pregătită să deschidă noi fronturi de lucru, deoarece şi-a asumat prin contract, deşi nu era obligată, să termine lucrarea în 21 de luni în loc de 24, cat era termenul iniţial. Astfel, lucrările ar trebui să fie finalizate în iulie 2015.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0162 (s) | 22 queries | Mysql time :0.003890 (s)