News Flash:

Cladirea „ocupata” de clanul Carpaci revine in proprietatea primariei

26 Octombrie 2013
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
In luna mai a acestui an, viceprimarul Traian Stoia dădea ca exemplu de retrocedare dubioasă a mai multor imobile din Timișoara fosta grădiniță de pe bd. Mihai Viteazu nr. 17. Clădirea fusese caștigată de statul roman în urma unui proces cu proprietarul care avea datorii la fisc, iar în ea a fost amenajată o grădiniță de către primărie.


In perioada următoare, a mai fost construit un corp de clădire, care a dublat suprafața construită. După revoluție, o persoană a revendicat întregul imobil, motivand că primăria a preluat-o în anii '60, dar tatăl lui o cumpărase în 1950.

Singurul act prezentat a fost un contract scris de mană, asupra autenticității căruia planau mai multe suspiciuni. Primăria Timișoara s-a judecat cu revendicatorul, obținand sentințe contradictorii, dar, în cele din urmă, acesta a caștigat.
Conform lui Traian Stoia, imobilul a fost dobandit de Mihai Monica și vandut lui Carpaci Claudiu, fiul lui Carpaci Dulcea. Viceprimarul a anunțat ieri că, în urma anchetelor desfășurate de parchet, Primăria Timișoara a reintrat în posesia corpului B al clădirii de pe Mihai Viteazu 17, cel construit în anii '60.

„In următoarele două săptămani sper că vom redeveni proprietari și pe prima clădire. Mai avem 11 clădiri pe lista celor 12 care au fost retrocedate dubios”, a spus Stoia. Primăria urmează să se intabuleze pe clădire.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)