News Flash:

Cum va fi vremea in acest week-end

25 Octombrie 2013
1396 Vizualizari | 0 Comentarii

Sambătă, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decat cele înregistrate în mod obişnuit la această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. In zonele joase din sud, din centru şi din est, dimineaţa şi noaptea, local va fi nebulozitate joasă şi se va semnala ceaţă, asociată izolat cu burniţă.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vantul va sufla slab pană la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14...15 grade pe litoral şi 25 de grade în vestul ţării; minimele termice se vor încadra între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu ceaţă şi nebulozitate joasă, în prima parte a zilei şi din nou spre sfarşitul nopţii. Vantul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

MUNTE

Vremea se va menţine caldă pentru această dată şi va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, dar în zonele depresionare, în special dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă, iar izolat va burniţa. Vantul va sufla slab pană la moderat. Valorile termice  vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

DUMINICĂ

Vremea va fi mai caldă decat ar fi normal în ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord şi nord-est, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Indeosebi în orele dimineţii va fi nebulozitate joasă sau ceaţă, pe arii restranse, în special în zonele joase din Oltenia şi Moldova şi în depresiunile intramontane. Vantul va sufla slab pană la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime, în general, între 4 şi 12 grade.

MUNTE

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar pe văi şi în depresiuni dimineaţa şi noaptea, pe arii restranse se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Vantul va sufla slab pană la moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de zilele precedente.

MEDIAFAX.ro


valorile termice munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)