News Flash:

INCENDIAR! Stiai ca daca faci amor poti scapa de mahmureala? Iata cum s-o faci

27 Decembrie 2016
969 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Asa cum te imbeti mai putin daca bei si dansezi in acelasi timp la o petrecere, scotand astfel alcoolul prin efortul fizic depus, la fel iti poti reveni din starea demahmureala facand sex. Dar nu orisicum!

Pentru a scoate alcoolul din sange prin sex trebuie sa depui mai mult efort ca de obicei. Insa acesta nu este un lucru rau deloc! Mai mult, scapi de mahmureala si te alegi si cu o partida de sex memorabil. Totusi, trebuie sa ai in vedere anumite pozitii sexuale mai putin practica in sexul de rutina.


1. Pozitia Copacului


Pentru pozitia Copacului, cei doi iubiti se asaza fata in fata, in picioare.Barbatul se sprijina de un perete iar femeia se prinde cu bratele de gatulbarbatului si cu picioarele de mijloc. Pozitia Copacului presupune ca partenerii sa depuna un efort urias. Astfel, barbatul isi foloseste toti muchii din corp si-si pune sangele in miscare, eliminand astfel alcoolul prin transpiratia pielii. La fel si in cazul femeii, daca ea este cea aflata in stare de ebrietate. Si ele depun un efort muscular considerabil, motiv pentru care se pot trezi din mahmureala faca sex in pozitia Copacului. Mai mult, pozitia este si un excelent exercitiu fizic, echivaland cu 15 minute de cardio pentru barbat si cu 8 minute de cardio pentru femeie.


2. Pozitia Fluturele


In pozitia Fluture, barbatul sta in genunchi in fata femeii, care sta cu bazinul ridicat la nivelul pelvisului lui si cu picioarele pe umerii lui. Pozitia in sine este destul de dificila pentru femeie, caci sta, practic, intr-o “semi-lumanare” sprijinindu-se cu gleznele pe umerii barbatului. Nici acestuia nu ii este insa usor, pentru ca trebuie sa o sustine cat de cat pe femeie tinandu-i fesele sau soldurile intre maini, ridicandu-le in functie de miscarile de penetrarea. Insa pozitia este ideala atat pentru a provoca placere prin unghiul mai putin obisnuit de penetrare, cat si pentru a scapa de mahmureala tocmai prin efortul fizic depus.


3. Pozitia Y


Pozitia Y a primit aceasta demunire datorita modului in care stau partenerii in timpul sexului. Este asemanatoare cu pozitia Copacului, dar nu identica. In timp ce barbatul sta in picioare, femeia isi tine picioarele incolacite in jurul bazinului lui, in timp ce se lasa penetrata. El ii sustine fesele cu mainile. Insa, spre deosebire de pozitia Copacului, in care pieptul femeii este lipit de cel al barbatului, ea fiind incolacita cu bratele in jurul gatului ei, in pozitia Y femeia sta inclinata usor pe spate, cu bratele intinse si cu maine prinse de umerii partenerului, fara a-l imbratisa. Astfel, cei doi creeaza un Y. Pozitia este solicitanta pentru amandoi, motiv pentru care pune sangele in miscare mai bine decat alte pozitii sexuale. Astfel ca este eficienta si pentru a scapa de mahmureala.


4. Pozitia Roaba


Desi denumirea este amuzanta, cuvantul “roaba” descrie cel mai bine aceasta pozitie sexuala dificila. Pozitia presupune ca barbatul sa stea in picioare, iar femeia “sa faca roaba”, adica sa stea in maini sau in coate (pe o suprafata moale ca sa nu-si faca rani) si sa-si tina picioarele de o parte si de alta a bazinului barbatului, in timp ce acesta o sustine cu mainile de solduri. Este o pozitie solicitanta pentru femeie, dar dificila si pentru barbatcare trebuie sa depuna un efort muscular sustinut cu bratele, cu umerii si cu spatele pentru a sustine femeia. Insa tocmai acest efort si concentrare face pozitia Roaba ideala pentru a scapa de mahmureala.


5. Pozitia Lotus 


Barbatul se asaza in pozitia lotusului (daca nu o poate face corect, se asaza turceste sau cu picioarele trase sub el), iar femeia deasupra, in poala lui, cuprinzandu-l cu picioarele in jurul mijlocului. Barbatul o poate ajuta in miscare, tinand-o cu mainile de solduri. Pozitia sexuala Lotus este una dintre cele mai intime, pentru ca permite contactul vizual al partenerilor, dar si una care necesita ceva efort fizic, pentru ca miscarile celor doi sunt ingreunate de felul in care stau. In aceasta pozitie, muschii care lucreaza cel mai bine la barbat sunt cei abdominali si la femeie cei abdominali si cei de la picioare. Pozitia Lotus poate fi folosita de femei si intr-un mod mai agresiv. astfel, fara a intrerupe penetrarea, femeia se poate lasa pe spate miscandu-si violent soldurile. Penetrarea devine astfel mai adanca, iar muschii fesieri, cei abdominali, dar si cei dorsali sunt mult mai folositi. Efortul fizic depus pentru a sustine miscarea de penetrare face ca alcoolul din sange sa iasa mai repede, partenerii putand scapa mai usor de starea de mahmureala. (sursa: lyla.ro)


sex in p
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009616 (s)