News Flash:

Berlin: Persoana decedata gasita in camionul care a devastat targul de Craciun - cetatean polonez

20 Decembrie 2016
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
camion multime berlin
Persoana decedata gasita in camionul care a devastat targul de Craciun avea cetatenie poloneza, a indicat politia berlineza in noaptea de luni spre marti, transmite AFP.
"Barbatul gasit in camion este un cetatean polonez", a indicat politia pe contul sau de Twitter. Acesta face parte dintre cei 12 morti recenzati de autoritati, in timp ce un suspect a fost arestat, potrivit autoritatilor, care nu au facut precizari cu privire la identitatea sa. 
Mai devreme, proprietarul camionului inmatriculat in Polonia indicase pentru AFP ca nu a mai putut sa-l contacteze pe soferul sau de luni dupa-amiaza.
"Am pierdut contactul cu el luni dupa amiaza. Nu stiu ce a patit. E varul meu, il stiu din copilarie, garantez pentru el", a declarat patronul firmei de transport. 
Un alt reprezentant al firmei, Lukasz Wasik, a declarat, pentru AFP, ca legatura cu soferul s-a pierdut in jurul orei 14:00 GMT. "Nu stim ce a patit, daca a fost rapit, ucis, nu stim nimic. Ultima oara cand am vorbit la telefon cu el a fost luni dimineata pe la 08:00 sau 9:00", a spus Wasik. 
Camionul transporta 25 de tone de produse metalurgice provenind din Italia si care urmau sa fie descarcate la Berlin. "Firma care trebuia sa preia incarcatura nu a putut face receptia si soferului i s-a spus sa revina marti dimineata. Noi i-am zis sa astepte undeva prin Berlin", a mai declarat Lukasz Wasik. 
Autoritatile nu au dat pana in prezent nicio indicatie despre identitatea celorlalte victime care se gaseau in acest targ de Craciun, printre cele mai frecventate din capitala germana, in special de catre turisti.
UPDATE Nou bilant la Berlin: 12 morti, 48 de persoane, unele cu rani foarte grave, transportate la spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006257 (s)