News Flash:

LOVITURA pentru Facebook, Twitter si Youtube!

20 Decembrie 2016
989 Vizualizari | 0 Comentarii
twitter
La sase luni dupa tragedia de la Orlando SUA, famillile indoliate acuza si dau in judecata Facebook, Twitter, Youtube-Google pentru propagarea de informatii si acordarea de ”suport” organizatiei teroriste ISIS.
Facebook, Twitter si YouTube (in proprietatea Google) - toate au pus la dispozitie forme de sustinere a grupului ISIS, fie prin raspandirea propagandei extremiste, fie prin adunarea de fonduri sau recrutarea de noi adepti, sunt de parere familiile indoliate ale tragediei din Orlando.
Martorii declara ca Omar Mateen, vinovatul atacului din Orlando, era, chiar daca nu un membru al organizatiei, un ”radicalizat” prin social media. Este argumentul avocatului familiilor lui Tevin Crosby, Javier Jorge-Reyes si Juan Ramon Guerrero.
Nu este prima actiune de incriminare a social-media de acest fel. Organizatiile social media se apara de fiecare data aratand ca nu sunt responsabile de continutul produs de utilizatori.
Cel putin 20 de persoane au murit si 42 au fost transportate la spital, duminica, in urma unui atac armat la clubul de noapte Pulse din Orlando, sudul statului american Florida, potrivit sefului politiei din Orlando.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005439 (s)