News Flash:

In week-end va fi mult mai cald decat in mod normal

10 Ianuarie 2014
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Sâmbătă, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va avea înnorări în vest şi nord, unde local, spre seară şi noaptea, va ploua. În zona de munte precipitaţiile vor fi mixte. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase, mai ales din sud-estul şi sudul extrem al ţării, va mai fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni şi 11 grade în sudul Banatului şi al Olteniei, iar cele minime se vor situa între -4 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii ianuarie, cu o maxima termică de 9...10 grade şi o minimă de -2...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor mai fi condiţii de ceaţă, mai ales noaptea.

LA MUNTE

Deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară şi noaptea când local vor cădea precipitaţii mixte, cu precădere în Carpaţii Orientali şi în  Munţii Apuseni. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări îndeosebi în zona înaltă. Izolat, pe văi şi în depresiuni, va mai fi ceaţă. DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii ianuarie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nord-vestul şi centrul ţării şi 12 grade în regiunile sudice. Cerul va fi temporar noros. Mai ales în cursul zilei vor fi ploi slabe local în vestul, centrul şi nordul ţării şi cu totul izolat în rest, iar în zona de munte, mai ales a Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări la munte şi temporar în cursul zilei, în celelalte zone. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 şi 0 grade, uşor mai ridicate pe litoral. Dimineaţa în sudul teritoriului vor mai fi condiţii de ceaţă.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări temporare şi cu precădere în Carpaţii Orientali vor cădea precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări cu vitezele cele mai mari în zona înaltă.Valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale date.


la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007720 (s)