News Flash:

Atentie, soferi! Cod Galben de ceata densa in 28 judete din Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea!

9 Ianuarie 2014
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Meteorologii au emis, joi, noi atenționări Cod Galben de ceață, valabile până la orele 14,00 în 28 de județe din Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova și în zona Dobrogei. Conform Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, între orele 9,00 și 12,00, în județul Timiș, vestul și centrul județului Arad, zonele joase din județul Hunedoara, precum și în vestul și sudul județului Caraș-Severin, se va semnala ceață.

Fenomenul meteo, ce va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri, va fi prezent, între orele 11,00 și 13,00, local în zonele joase din județele Alba, Mureș, Brașov, Sibiu și Covasna, inclusiv în municipiile Sebeș, Făgăraș, Târgu Secuiesc, Sibiu, precum și drumurile naționale și europene aferente.

De asemenea, în intervalul orar 11,00 — 14,00, pe arii relativ extinse din județele Dolj și Olt, local în județele Gorj și Mehedinți, jumătatea sudică a județului Vâlcea (inclusiv în municipiile Tg.Jiu, Slatina, Craiova, Dr.Tr.Severin și Drăgășani), în județele Brăila, Ialomița, Călărași, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și zona preorășenească a municipiul București, local în județele Buzău și în sudul județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova, local în Dobrogea, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, va persista ceața densă.

Prognoza meteo relevă, de asemenea, că între orele 11,00 — 14,00, pe spații extinse din județele Vaslui, Iași și Galați, și local în județul Botoșani, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, vizibilitatea din trafic va fi scăzută local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037433 (s)