News Flash:

In 2001 a nascut doua fetite gemene blonde cu ochii albastri. 12 ani mai tarziu a gasit-o pe una din ele zacand pe jos in baie. Incerca sa vorbeasca si nu ii ieșeau cuvintele… Mama a descoperit ceva groaznic atunci:

27 Decembrie 2017
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
gemene

Orice parinte iti doreste un copil sanatos si fericit. In timpul sarcinii si la nastere pot aparea diverse probleme, iar daca avem de a face cu o sarcina gemelara problemele se pot dubla. Din fericire, Peggy si Jeff Kehoe s-au bucurat enorm cand gemenele lor, Hailey si Jenna s-au nascut sanatoase in 2001.

Nu aveau cum sa stie ca, ani mai tarziu una dintre gemene va incepe sa aiba probleme de sanatate.

Gemenele identice cu ochi albastri si parul blond au avut de la inceput o relatie speciala, o legatura cum doar gemenii au.

Ambele fetite pareau ca sunt sanatoase si cresteau normal. Asta pana cand, pe 9 februarie 2013, la 12 ani de la nasterea gemenelor, viata familiei Kehoe a luat o turnura dramatica.

Peggy si Jeff au auzit sunete ciudate venind din baie, asa ca au mers sa vada ce se intampla. Hailey zacea pe podeaua baii, stalcea cuvintele, nu-si putea deschide ochii si avea o durere de cap de neimaginat.

Hailey a fost dusa la un spital local unde medicii au constatat ca aceasta avea o hemoragie intracraniana. Medicii nu mai puteau face nimic, pentru ca sansele de supravietuire ale fetitei erau foarte mici. Cand un preot a venit sa vorbeasca cu familia, Peggy si-a dat seama de gravitatea situatiei.

Familia a refuzat sa accepte destinul ce se pregatea sa-i rapeasca fetita, asa ca au contactat spitalul Penn State Hershey pentru a cere ajutorul. Din fericire, spitalul a acceptat sa o opereze de urgenta pe Hailey.

Hailey a fost operata pentru a reduce presiunea intracraniana. Dupa operatie, fetita nu putea respira singura si a intrat in coma. Nimeni nu stia daca Hailey se va mai trezi vreodata.

Persoana care i-a fost mereu alaturi si a crezut in recuperea ei a fost sora ei geamana, Jenna. Aceasta a tinut-o de mana cand a fost in coma si a rugat-o sa supravietuiasca, pentru ca nu ar putea trai fara sora ei.

Se pare ca hemoragia era legata de o afectiune pe care o avea Hailey, o malformatie artero-venoasa cerebrala (MAV). Boala consta intr-o inodare, o incurcare a vaselor de sange din creier. Daca Hailey avea sa se trezeasca, urma sa fie operata pentru a repara aceasta malformatie.

In cateva zile, Hailey s-a trezit, dar ce era mai greu de abia incepea. Hailey nu putea sa se miste sau sa zambeasca. Dupa un tratament care a durat saptamani intregi, Hailey s-a intors sanatoasa acasa. Toti au descris recuperarea ei drept un miracol.

In acest moment Hailey duce o viata normala alaturi de sora ei, Jenna. Incearca sa ajute cat poate de mult spitalul care a salvat-o si viseaza sa ajunga profesoara de desen.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004685 (s)