News Flash:

De ce slabirea prin impachetare in folie este o metoda riscanta

27 Decembrie 2017
881 Vizualizari | 0 Comentarii
folie

Preocuparea excesiva pentru greutate ne poate face uneori sa urmam trucuri si diete de slabire carora nu le stim efectele negative. Adesea, numai ideea ca putem pierde în greutate este suficienta pentru a ne face sa încercam aceste trucuri, dar cu siguranta nu toate sînt bune pentru sanatate.

Acest lucru este valabil si pentru împachetarile corporale, despre care unele centre de înfrumusetare pretind ca sînt o modalitate eficienta de a slabi.

Aceste împachetari constau în înfasurarea unor parti ale corpului într-o folie de plastic unsa cu un preparat pe baza de plante. Se urmareste provocarea de transpiratii excesive, care detoxifica si ajuta si la pierderea în greutate.

Cura de slabire care a innebunit intreaga lume

Cu toate acestea, potrivit LiveStrong, transpiratia excesiva poate provoca deshidratare periculoasa, pentru ca transpiratia nu se usuca, dar ramîne pe corp, crescînd temperatura corpului la niveluri periculoase.

Mai mult, transpiratia excesiva determina modificari ale chimiei sîngelui, reducerea volumului sîngelui si trimiterea unei cantitati mai mici de oxigen în celule. Slabiciune, ameteli, confuzie, acestea sînt cîteva din efectele negative care rezulta dintr-o transpiratie excesiva.

Pericolele ambalarii abdomenului în plastic nu se limiteaza la transpiratie. Folia de plastic este fabricata din clorura de polivinil, una dintre substantele cele mai periculoase, deoarece elibereaza substante nocive care pot avea efecte negative asupra ficatului, splinei, rinichilor si chiar a oaselor.

Sursa: 7sur7.be

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006909 (s)