News Flash:

Iata ce se intampla daca pui votca la radacina bradului de Craciun! Nu m-am gandit niciodata, dar este cel mai eficient truc! Tu stiai asta?

27 Decembrie 2017
879 Vizualizari | 0 Comentarii
brad

Bradul de Craciun este nelipsit in aceste zile din casa. Fie ca este vorba de unul natural sau artificial, este un simbol al sarbatorilor de iarna, iar lumea il asaza la loc de cinste in casa.

Daca esti una dintre persoanele care adora mirosul de brad proaspat taiat, atunci probabil ca stii ca atunci cand este cald in casa, bradului incep sa ii cada ace, iar unii se usuca foarte repede si ajung pana la finalul sarbatorilor de iarna sa isi schimbe culoarea.
Pentru ca acesta sa reziste mai mult, este de preferat sa fie amplasat departe de sursa de caldura din camera si sa fie pulverizat zilnic cu apa.

Exista, insa, si trucuri mai putin stiute. Iata cateva dintre ele:
1. Tineti-l departe de banane – chiar daca Mosul aduce dulciuri si fructe, pe care le asaza sub brad, este bine sã nu fie lasate sub pom. Asta pentru ca bananele elimina etilena, o substanta ce grabeste uscarea bradului si caderea acelor de pe cetini.

2. „Hidrateaza-l” cu limonada – chiar daca a fost taiat copacul, el poate absorbi inca lichidele. Chiar daca il stropesti zilnic sau l-ai asezat cu tulpina intr-un bol cu apa, este bine sa adaugi si cateva picaturi de lamaie si putin zahar. Limonada il va ajuta sa-si pastreze prospetimea mai multa vreme.

3. Un alt secret pentru a-l ajuta sa fie la fel ca in ziua in care l-ai cumparat este si ii dai sa „bea” votca – daca adaugi si cateva picaturi de vodca la „bautura” de mai sus, e si mai bine. Alcoolul va mentine apa limpede, pentru ca ucide bacteriile.

4. Aspirina – acidul salicilic este si el de ajutor. Cateva pastilute diluate in apa in care ai pus tulpina bradului va tine bacteriile departe si ii va lungi viata pomului de Craciun, informeaza realitatea.net.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)