News Flash:

IMPORTANT! Situatia drumurilor inchise

12 Ianuarie 2017
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inchis viscol
A2 si A4 sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza zapezilor si viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Tronsonul Cernavoda-Fetesti al Autostrazii Soarelui a fost redeschis circulatiei pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane.
UPDATE 09:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 9:30, se va redeschide tronsonul Fetesti - Cernavoda al autostrazii A2 pe ambele sensuri.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, traficul rutier ramane oprit pe A2, pe tronsoanele Bucuresti – Fetesti si Cernavoda - Constanta, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum si pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judetul Constanta).
UPDATE 08:20 In judetul Olt, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri in zona Corabia, pe DN54A Corabia - Grojdibodu si pe DN54 Corabia - Visina si Corabia - Garcov. Le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu viteza adaptata, sa nu se angajeze in depasiri riscante si sa foloseasca luminile de intalnire impreuna cu cele de ceata.
UPDATE 07:15 Traficul rutier este oprit pe A2 Bucuresti – Constanta, pe A4 Ovidiu – Agigea, dar si pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judetul Constanta), din cauza zapezii si a viscolului.
In momentul de fata, de la Bucuresti la Constanta se poate ajunge pe ruta DN2 Bucuresti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta.
”Avand in vedere mesajele de atentionare si informare emise de Administatia Nationala de Meteorologie, ii sfatuim pe conducatorii auto sa nu porneasca la drum daca nu au autovehiculele pregatite pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional etc.)” se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
De asemenea, navigatia pe Dunare a fost suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin)
STIRE INITIALA Traficul rutier este oprit pe A2 Bucuresti – Constanta, pe A4 Ovidiu – Agigea, dar si pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judetul Constanta), din cauza zapezii si a viscolului.
”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza zapezii si a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 Bucuresti – Constanta, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum si pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judetul Constanta)”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004300 (s)