News Flash:

Ion Cristoiu: Cine e "principala victima" a scandalului Sebsatian Ghita

12 Ianuarie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu2
"Sebastian Ghita are toate datele pentru a fi identificat drept un om al SRI. Daca nu ofiter acoperit, atunci colaborator la mai multe Operatiuni de tip treburi murdare ale SRI.", a scris Ion Cristoiu pe blog-ul sau.


"Adevarate sau nu in totalitatea lor, dezvaluirile lui Sebastian Ghita au un impact devastator asupra imaginii in opinia publica a doua institutii din Romania de azi: SRI si DNA.
(...) SRI e o institutie care si-a dobandit cu greu in postdecembrism minima imagine de institutie diferita de fosta Securitate. SRI e o institutie cheie pentru natiunea romana, bazata ca orice Serviciu secret in democratie, pe increderea populatiei..


De aceea starneste nedumerire politica adoptata de SRI fata de acest nou Scandal: Tacerea. Tacerea care exprima politica subsumata principiului Cainii latra, caravana trece.


Sa nu-si dea seama Hellvig ca trebuie facut ceva? Mi-e greu sa cred ca Eduard Hellvig (...) sa nu-si dea seama ca principala victima a Scandalului e el si nu Florian Coldea, pentru ca el si nu Florian Coldea raspunde de imaginea SRI? Ca, adoptand politica dezastruoasa a strutului, risca sa treaca drept chestia aia in ploaie si nu drept ceea ce e - directorul SRI.", a mai scris jurnalistul pe blog-ul sau.

sebastian ghita sri ion cristoiu hellvig eduard hellvig
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)