News Flash:

Serviciul permise si inmatriculare a vehiculelor, reorganizat pentru scurtarea timpului de asteptare la ghiseu. Cum se modifica programul de lucru si cum se va trimite carnetul auto

31 Octombrie 2017
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
permis auto
Activitatea Serviciului de permise si inmatriculare a vehiculelor se va reorganiza, incepand din 6 noiembrie, pentru scurtarea timpului de asteptare la ghisee, micsorarea termenelor de eliberare a documentelor si a termenor de programare la proba practica a examenului pentru carnetul de conducere.
Astfel, din 6 noiembrie, Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor (SPCRPCIV) va functiona de luni pana vineri, intre orele 8.00-19.30, iar programul de lucru cu publicul va fi de la 8.00 la 19.00, in doua schimburi.
„Prin aceasta reorganizare a SPCRPCIV Bucuresti se asigura o suprapunere a celor doua schimburi pe un interval de timp de patru ore, ceea ce va permite ca in intervalul orar 11.30-15.30, cand se inregistreaza cel mai mare numar de solicitanti, sa fie deschise un numar sporit de ghisee”, explica Prefectura Bucuresti, intr-un comunicat de presa.
Pentru reducerea timpului de asteptare, incepand de miercuri, permisele de conducere vor fi trimise prin Posta Romana.
„La depunerea cererii de eliberare a permisului de conducere sau a duplicatului, solicitantii vor primi inscrisuri doveditoare inlocuitoare, cu drept de circulatie de 15 zile, urmand ca permisele de conducere sa fie transmise la adresa mentionata de solicitant, in termen de doua zile lucratoare. Aceasta masura se va aplica si in cazul candidatilor declarati ,,ADMIS” la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, nemaifiind necesara prezentarea ulterioara a acestora la sediul SPCRPCIV Bucuresti”, arata sursa citata.
In cazul in care livrarea permisului nu poate fi finalizata prin intermediul serviciului de curierat, acesta va putea fi ridicat ulterior de la sediul SPCRPCIV Bucuresti, de la un ghiseu specializat pentru eliberarea permiselor, cu program de lucru cu publicul, zilnic, intre orele 15.30-19.00, disponibil si pentru cetatenii care nu doresc sa le fie trimise prin posta documentele.
„Pentru cetatenii care doresc sa obtina un permis de conducere, programul pentru examinarea teoretica este: marti: 08.00-19.00, miercuri 08.00-16.00, joi 08.00-16.00, in timp ce pentru proba practica, zilnic, minim 22 de examinatori vor putea evalua aproximativ 300 de candidati”, conchide sursa precizata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005500 (s)