News Flash:

IMAGINI INTERZISE - O cantareata de la noi, filmata cu drona in timp ce facea plaja la nudisti, GOALA COMPLET! Imaginile au fost facute publice pe net

3 Februarie 2017
3734 Vizualizari | 0 Comentarii
anca pop la plaja0
Noua atractie a muzicii romanesti este Anca Pop. Solista s-a remarcat peste noapte printr-un pictorial extrem de fierbinte in Playboy, dar si datorita colaborarii cu celebrul Goran Bregovic.
Frumoasa blonda se descrie ca o femeie libera si lipsita de inhibitii. Artista a recunoscut ca ii place nuditatea si este total dezinhibata, dovada fiind si videoclipul ei in care apare goala pe plaja si in mare.
“Ma defineste dragostea libera, asumata, fara inhibitii. Cand am primit propunerea de a poza nu am ezitat nici o clipa. Nuditatea este un experiment care te elibereaza, te transforma, te schimba”, a povestit cantareata. Invitata la emisiunea Click!, la Prima Tv, blondina a recunoscut ca ii place sa experimenteze lucruri noi in dormitor si este o persoana foarte deschisa din punct de vedere sexual. Chiar si asa, artista a explicat ca nu putine au fost momentele cand a fost dezamagita de anumiti parteneri lasand sa se inteleaga ca a avut multe experinte nefericite, scrie apropotv.ro.
"Multi barbati par ok pana la un anumit punct. Eu am spus ca nu am nicio limitare in pat. Doar sa nu-mi placa un anumit lucru, atunci pot sa spun «stop». Am intalnit si barbati inhibati. Ca si in clip, mie imi plac jocurile sexuale. Cel mai tare este sa combini in pat sexul cu umorul. Imi plac jocurile de rol, asistenta si medicul", a mai spus focoasa blonda la emisiunea Click! de la Prima Tv. Foto: Click.ro

Galerie Foto

anca_pop_la_plaja6
anca pop solista playboy goran bregovic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007812 (s)