News Flash:

Lia Olguta Vasilescu da de pamant cu Busoi

4 Noiembrie 2016
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Lia Olguta Vasilescu a dat de pamant cu liderul PNL Bucuresti Cristian Busoi, intr-o emisiune TV. Aceasta l-a tras la raspundere pentru declaratiile facute de Alina Gorghiu potrivit carora majorarea cu 15% a salariilor medicilor si profesorilor ”este o crima politica”. 

”Noi (PSD) am gasit aia 25 la suta pe care i-a taiat Boc si i-am dat inapoi. Am gasit si bani sa crestem pensiile. Ce, Dumnezeu, Romania sta in 15 la suta pentru salariile medicilor si profesorilor? E o bataie de joc. Sa vina Alina Gorghiu si sa spuna ca e o crima politica ce face PSD, ca da 15 la suta medicilor si profesorilor”, a spus Lia Olguta Vasilescu

La un moment dat, Lia Olguta Vasilescu il intreaba pe interlocutorul ei ce salariu are de i se pare mult 15 la suta. Cristian Busoi raspunde la randul sau ca salariul de europarlamentar este de 6000 de euro, replicandu-i primarului Craiovei ca si europarlamentarii PSD castiga aceiasi bani. 

”Colegii nu au tupeu sa vina si sa spuna ca 15 la suta e o crima politica”, i-a raspuns Lia Olguta Vasilescu. 

Ramas practic fara prea multe cuvinte, Cristian Busoi a spus placa din ultimele zile, ca PNL se opune majorarilor de salarii facute populist si in incercarea ”de a atrage o categorie sociala fara sa ai o chestiune predictibila si sustenabila pe termen mediu si lung”. 

De cealalta parte, fostul premier Victor Ponta spune ca daca tot este o crestere economica este normal ca aceasta sa fie transferata si in buzunarele romanilor. 

„E foarte simplu – guvernarea USL ( PSD – ALDE) din 2012-2015 a relansat economic tara ( locul 1 din Europa la crestere economica) si a facut ca fiecare roman si fiecare firma din Romania sa aiba mai multi banuti in buzunar sau in cont! In 2017 PSD vrea sa distribuie aceasta crestere economica catre romanii care ne sprijina si ne voteaza – Iohannis si Ciolos vor sa o distribuie catre firmele straine si grupurile de interese din afara tarii ( adica cei care ii tin pe ei doi la Putere)! Simplu ca „buna ziua”! Pe 11 Decembrie macar stim toti cu cine si de ce votam„, a reactionat si Ponta pe Facebook.

boc bani dumnezeu salariile medicilor profesorilor alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006017 (s)